- Bewaar

- Bewaar
Italiaanse powerballs met pasta en prei
Onze drankensuggesties
Bier Rodenbach Classic Roodbruin bier Wijn Les Hauts Rocs `Boisé' A.O.P. Côtes du Rhône
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10min)
-
Snij de preien in fijne ringen.
-
Snij de kaas in reepjes.
-
Bereiding:
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een kookpot en stoof de prei 2 à 3 min. Kruid met peper en zout. Overgiet met 1 dl water en laat 10 min. stoven op een zacht vuur.
-
Rooster de pijnboompitten intussen goudbruin in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof. Laat uitlekken op keukenpapier.
-
Kook de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in de pan van de pijnboompitten en bak de powerballs ± 5 min. goudbruin.
-
Meng de prei en de kaas met de pasta. Bestrooi met pijnboompitten en serveer met de powerballs.
Onze drankensuggesties
Bier Rodenbach Classic Roodbruin bier Wijn Les Hauts Rocs `Boisé' A.O.P. Côtes du Rhône
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10min)
-
Snij de preien in fijne ringen.
-
Snij de kaas in reepjes.
-
Bereiding:
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een kookpot en stoof de prei 2 à 3 min. Kruid met peper en zout. Overgiet met 1 dl water en laat 10 min. stoven op een zacht vuur.
-
Rooster de pijnboompitten intussen goudbruin in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof. Laat uitlekken op keukenpapier.
-
Kook de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in de pan van de pijnboompitten en bak de powerballs ± 5 min. goudbruin.
-
Meng de prei en de kaas met de pasta. Bestrooi met pijnboompitten en serveer met de powerballs.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Rodenbach Classic Roodbruin bier Wijn Les Hauts Rocs `Boisé' A.O.P. Côtes du Rhône