Italiaanse runderrolletjes met mozzarella en pesto
Italiaanse runderrolletjes met mozzarella en pesto

Italiaanse runderrolletjes met mozzarella en pesto

Lunch
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 192 kcal
Vet 14.3 g
Koolhydraat 1.8 g
Eiwit 13.5 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de zoete puntpaprika en snij in hele fijne reepjes.

  3. Snij de mozzarella eerst in de lengte in 4 en daarna in 8 lange repen.

  4. Besmeer de sneetjes runderfi let met de pesto en beleg met een reepje mozzarella, enkele paprikareepjes en wat rucolablaadjes.

  5. Rol op en steek eventueel vast met een prikkertje.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de zoete puntpaprika en snij in hele fijne reepjes.

  3. Snij de mozzarella eerst in de lengte in 4 en daarna in 8 lange repen.

  4. Besmeer de sneetjes runderfi let met de pesto en beleg met een reepje mozzarella, enkele paprikareepjes en wat rucolablaadjes.

  5. Rol op en steek eventueel vast met een prikkertje.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 192 kcal
Vet 14.3 g
Koolhydraat 1.8 g
Eiwit 13.5 g

Bekijk het recept digitaal