- Bewaar

- Bewaar
Italiaanse spaghetti met ansjovis en artisjok
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Sterk donker bier Wijn Le Sablou wit A.O.P. Bergerac
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Pel de tomaten (dat gaat makkelijk als u ze eerst 10 sec. onderdompelt in kokend water). Snij in 4, verwijder de pitjes en snij in kleine blokjes.
-
Snij de artisjokharten en de buffelmozzarella in stukjes en de olijven in schijfjes.
-
Snij de ansjovisfilets grof.
-
Pers het knoflook.
-
Pluk de blaadjes basilicum.
-
Bereiding:
-
Kook de pasta beetgaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Meng intussen de tomaten met de ansjovis, de olijven, de artisjokstukjes, het geperste knoflook en de buffelmozzarella. Kruid met de oregano en roer er de olie van de artisjokharten onder. Kruid met peper en meng goed.
-
Meng alle ingrediënten en het basilicum onder de pasta.
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Sterk donker bier Wijn Le Sablou wit A.O.P. Bergerac
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Pel de tomaten (dat gaat makkelijk als u ze eerst 10 sec. onderdompelt in kokend water). Snij in 4, verwijder de pitjes en snij in kleine blokjes.
-
Snij de artisjokharten en de buffelmozzarella in stukjes en de olijven in schijfjes.
-
Snij de ansjovisfilets grof.
-
Pers het knoflook.
-
Pluk de blaadjes basilicum.
-
Bereiding:
-
Kook de pasta beetgaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Meng intussen de tomaten met de ansjovis, de olijven, de artisjokstukjes, het geperste knoflook en de buffelmozzarella. Kruid met de oregano en roer er de olie van de artisjokharten onder. Kruid met peper en meng goed.
-
Meng alle ingrediënten en het basilicum onder de pasta.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Sterk donker bier Wijn Le Sablou wit A.O.P. Bergerac