- Bewaar

- Bewaar
Jambalaya met merguez en chipolata
Onze drankensuggesties
Wijn Las Mulas Cabernet Sauvignon Reserva Miguel Torres - Central Valley - Chili Rasteau - Les Hauts Rocs A.O.P. Côtes du Rhône Villages
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snij de tomaten en de champignons in stukjes.
-
Snipper de ui fijn.
-
Bereiding:
-
Verhit 2 eetl. olijfolie met basilicum in een kookpot en bak de merguez en chipolata's goudbruin. Neem ze uit de kookpot.
-
Verhit opnieuw 1 eetl. olijfolie in dezelfde kookpot. Stoof de fijn gesnipperde ui glazig.
-
Voeg de stukjes champignon en de diepgevroren prinsessenbonen toe. Laat al roerend even stoven.
-
Giet er de kippenbouillon bij en meng met de saffraan.
-
Roer er de risone onder. Dek af en laat 10 min. sudderen op een zacht vuur.
-
Meng met de stukjes tomaat. Leg er de gebakken worsten op en laat nog 5 min. verder gaar worden. Kruid de pastabereiding met paprikapoeder en zwarte peper.
Onze drankensuggesties
Wijn Las Mulas Cabernet Sauvignon Reserva Miguel Torres - Central Valley - Chili Rasteau - Les Hauts Rocs A.O.P. Côtes du Rhône Villages
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snij de tomaten en de champignons in stukjes.
-
Snipper de ui fijn.
-
Bereiding:
-
Verhit 2 eetl. olijfolie met basilicum in een kookpot en bak de merguez en chipolata's goudbruin. Neem ze uit de kookpot.
-
Verhit opnieuw 1 eetl. olijfolie in dezelfde kookpot. Stoof de fijn gesnipperde ui glazig.
-
Voeg de stukjes champignon en de diepgevroren prinsessenbonen toe. Laat al roerend even stoven.
-
Giet er de kippenbouillon bij en meng met de saffraan.
-
Roer er de risone onder. Dek af en laat 10 min. sudderen op een zacht vuur.
-
Meng met de stukjes tomaat. Leg er de gebakken worsten op en laat nog 5 min. verder gaar worden. Kruid de pastabereiding met paprikapoeder en zwarte peper.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Las Mulas Cabernet Sauvignon Reserva Miguel Torres - Central Valley - Chili Rasteau - Les Hauts Rocs A.O.P. Côtes du Rhône Villages