- Bewaar

- Bewaar
Juvetsi
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij het lamsvlees in reepjes (laat diepvriesvlees oppervlakkig ontdooien).
-
Snij met een kaasschaaf of dunschiller de blok pecorino in plakjes.
-
Snij de tomaten fijn.
-
Snipper de uien fijn en pers het knoflook.
-
Bereiding:
-
Kook de risone met het bouillonblokje gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking).
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een pan en bak het lamsvlees in 3 min. goudbruin. Kruid met peper en zout en haal uit de pan.
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een kookpot en stoof de ui glazig. Voeg de knoflook, de tomaten, het kaneel, peper en zout toe. Laat 5 min. afgedekt sudderen op een hevig vuur.
-
Voeg de pasta en het vlees toe en laat 2 min. al roerend verwarmen.
-
Afwerking:
-
Dien onmiddellijk op in kleine schaaltjes met de pecorinoschilfers.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij het lamsvlees in reepjes (laat diepvriesvlees oppervlakkig ontdooien).
-
Snij met een kaasschaaf of dunschiller de blok pecorino in plakjes.
-
Snij de tomaten fijn.
-
Snipper de uien fijn en pers het knoflook.
-
Bereiding:
-
Kook de risone met het bouillonblokje gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking).
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een pan en bak het lamsvlees in 3 min. goudbruin. Kruid met peper en zout en haal uit de pan.
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een kookpot en stoof de ui glazig. Voeg de knoflook, de tomaten, het kaneel, peper en zout toe. Laat 5 min. afgedekt sudderen op een hevig vuur.
-
Voeg de pasta en het vlees toe en laat 2 min. al roerend verwarmen.
-
Afwerking:
-
Dien onmiddellijk op in kleine schaaltjes met de pecorinoschilfers.