- Bewaar

- Bewaar
Kaas-groenteburger met pastinaakfrietjes en broccoliguacamole
Onze drankensuggesties
Bier Chimay Goud Blond Trappistenbier Wijn Emiliana Adobe Reserva Carmenère D.O. Colchagua Valley Chili
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snij de broccoli in fijne roosjes.
-
Pers de halve limoen. Snij het vruchtvlees van de avocado in grote stukken en besprenkel met het limoensap.
-
Snij de tomaat in fijne schijfjes.
-
Schil de pastinaak en snij in frietjes.
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Bereiding:
-
Leg de pastinaakfrietjes op een bakplaat met bakpapier. Besprenkel met 3 eetl. olijfolie en kruid met peper en zout. Zet 30 min. in de voorverwarmde oven. Roer af en toe.
-
Bak intussen de broodjes in de oven (baktijd: zie verpakking). Haal uit de oven en laat lichtjes afkoelen.
-
Kook de broccoliroosjes 8 à 10 min. onafgedekt in lichtgezouten water. Giet af en spoel onder koud water. Prak de broccoli samen met de avocado met een vork. Kruid met peper en zout.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan met antiaanbaklaag en bak de burgers (baktijd: zie verpakking).
-
Snij de broodjes open en leg 1 burger op de onderste helft. Doe er telkens 1 schijfje tomaat, wat jonge slascheuten en wat broccoliguacamole op. Sluit de broodjes.
-
Afwerking:
-
Serveer de burgers met de pastinaakfrietjes, de rest van de tomaat, de jonge slascheuten en de broccoliguacamole.
Onze drankensuggesties
Bier Chimay Goud Blond Trappistenbier Wijn Emiliana Adobe Reserva Carmenère D.O. Colchagua Valley Chili
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snij de broccoli in fijne roosjes.
-
Pers de halve limoen. Snij het vruchtvlees van de avocado in grote stukken en besprenkel met het limoensap.
-
Snij de tomaat in fijne schijfjes.
-
Schil de pastinaak en snij in frietjes.
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Bereiding:
-
Leg de pastinaakfrietjes op een bakplaat met bakpapier. Besprenkel met 3 eetl. olijfolie en kruid met peper en zout. Zet 30 min. in de voorverwarmde oven. Roer af en toe.
-
Bak intussen de broodjes in de oven (baktijd: zie verpakking). Haal uit de oven en laat lichtjes afkoelen.
-
Kook de broccoliroosjes 8 à 10 min. onafgedekt in lichtgezouten water. Giet af en spoel onder koud water. Prak de broccoli samen met de avocado met een vork. Kruid met peper en zout.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan met antiaanbaklaag en bak de burgers (baktijd: zie verpakking).
-
Snij de broodjes open en leg 1 burger op de onderste helft. Doe er telkens 1 schijfje tomaat, wat jonge slascheuten en wat broccoliguacamole op. Sluit de broodjes.
-
Afwerking:
-
Serveer de burgers met de pastinaakfrietjes, de rest van de tomaat, de jonge slascheuten en de broccoliguacamole.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Chimay Goud Blond Trappistenbier Wijn Emiliana Adobe Reserva Carmenère D.O. Colchagua Valley Chili