- Bewaar

- Bewaar
Kaasburger, met gebakken bloemkool en puree van veldsla
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Tripel Blond abdijbier Wijn Vintense Merlot Alcoholvrije wijn
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Verdeel de bloemkool in roosjes.
-
Schil de aardappelen en snij in stukken.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Kook de aardappelen 20 min. in lichtgezouten water. Giet af.
-
Bedek intussen een bakplaat met bakpapier en schik er de bloemkoolroosjes op. Meng er de olijfolie onder en kruid met zwarte peper en zout. Bestrooi met de pijnboompitten en zet 25 min. in de voorverwarmde oven.
-
Smelt 2 eetl. boter in een pan en bak de kaasburgers 4 à 5 min. aan elke kant.
-
Plet de aardappelen tot een puree en meng er de eidooier, de room en 1 eetl. boter onder. Kruid met nootmuskaat, zwarte peper en zout. Meng de veldsla onder de puree.
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Tripel Blond abdijbier Wijn Vintense Merlot Alcoholvrije wijn
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Verdeel de bloemkool in roosjes.
-
Schil de aardappelen en snij in stukken.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Kook de aardappelen 20 min. in lichtgezouten water. Giet af.
-
Bedek intussen een bakplaat met bakpapier en schik er de bloemkoolroosjes op. Meng er de olijfolie onder en kruid met zwarte peper en zout. Bestrooi met de pijnboompitten en zet 25 min. in de voorverwarmde oven.
-
Smelt 2 eetl. boter in een pan en bak de kaasburgers 4 à 5 min. aan elke kant.
-
Plet de aardappelen tot een puree en meng er de eidooier, de room en 1 eetl. boter onder. Kruid met nootmuskaat, zwarte peper en zout. Meng de veldsla onder de puree.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Tripel Blond abdijbier Wijn Vintense Merlot Alcoholvrije wijn