- Bewaar

- Bewaar
Kaasburger met romige tagliatelle en witloof
Onze drankensuggesties
Bier Postel Blond Blond abdijbier Wijn Jean Balmont Chardonnay Vin de France
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snij het witloof in de lengte in 2 en verwijder de harde kern. Snij het witloof in lange, fijne reepjes.
-
Bereiding:
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de kaasburgers ± 5 min. aan beide kanten goudbruin. Haal uit de pan en hou warm.
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in dezelfde pan en roerbak de reepjes witloof ± 5 min. goudbruin. Roer er de kruidenkaas onder en laat nog 2 à 3 min. verder garen. Kruid met peper en zout.
-
Kook intussen de tagliatelle gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Afwerking:
-
Meng het witloof onder de tagliatelle en verdeel over de borden. Leg er een kaasburger bij.
Onze drankensuggesties
Bier Postel Blond Blond abdijbier Wijn Jean Balmont Chardonnay Vin de France
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snij het witloof in de lengte in 2 en verwijder de harde kern. Snij het witloof in lange, fijne reepjes.
-
Bereiding:
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de kaasburgers ± 5 min. aan beide kanten goudbruin. Haal uit de pan en hou warm.
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in dezelfde pan en roerbak de reepjes witloof ± 5 min. goudbruin. Roer er de kruidenkaas onder en laat nog 2 à 3 min. verder garen. Kruid met peper en zout.
-
Kook intussen de tagliatelle gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Afwerking:
-
Meng het witloof onder de tagliatelle en verdeel over de borden. Leg er een kaasburger bij.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Postel Blond Blond abdijbier Wijn Jean Balmont Chardonnay Vin de France