Kaasburger met romige tagliatelle en witloof
Kaasburger met romige tagliatelle en witloof

Kaasburger met romige tagliatelle en witloof

Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 935 kcal
Vet 44.8 g
Verzadigd vet 18.5 g
Koolhydraat 81 g
Suiker 10 g
Vezel 6.5 g
Eiwit 48.8 g
Zout 3 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (10 min.)

  3. Snij het witloof in de lengte in 2 en verwijder de harde kern. Snij het witloof in lange, fijne reepjes.

  4. Bereiding:
  5. Verhit 1 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de kaasburgers ± 5 min. aan beide kanten goudbruin. Haal uit de pan en hou warm.

  6. Verhit 2 eetl. olijfolie in dezelfde pan en roerbak de reepjes witloof ± 5 min. goudbruin. Roer er de kruidenkaas onder en laat nog 2 à 3 min. verder garen. Kruid met peper en zout.

  7. Kook intussen de tagliatelle gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.

  8. Afwerking:
  9. Meng het witloof onder de tagliatelle en verdeel over de borden. Leg er een kaasburger bij.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (10 min.)

  3. Snij het witloof in de lengte in 2 en verwijder de harde kern. Snij het witloof in lange, fijne reepjes.

  4. Bereiding:
  5. Verhit 1 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de kaasburgers ± 5 min. aan beide kanten goudbruin. Haal uit de pan en hou warm.

  6. Verhit 2 eetl. olijfolie in dezelfde pan en roerbak de reepjes witloof ± 5 min. goudbruin. Roer er de kruidenkaas onder en laat nog 2 à 3 min. verder garen. Kruid met peper en zout.

  7. Kook intussen de tagliatelle gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.

  8. Afwerking:
  9. Meng het witloof onder de tagliatelle en verdeel over de borden. Leg er een kaasburger bij.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 935 kcal
Vet 44.8 g
Verzadigd vet 18.5 g
Koolhydraat 81 g
Suiker 10 g
Vezel 6.5 g
Eiwit 48.8 g
Zout 3 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Bier Postel Blond Blond abdijbier Wijn Jean Balmont Chardonnay Vin de France

Bekijk het recept digitaal