- Bewaar

- Bewaar
Kaasburger met stoemp van andijvie en prei
Onze drankensuggesties
Bier Cornet Smoked Sterk blond bier
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Schil de aardappelen en snij in stukken.
-
Snij de andijvie in repen van zo'n 2 cm en spoel ze goed, zwier ze droog in de slazwierder. Snipper een handvol andijvie heel fijn, hou opzij voor de afwerking.
-
Snij de preistengels in de lengte in 2 en snij in stukken van 2 cm.
-
Snipper de ui fijn en pers het knoflook.
-
Snij de tomaatjes in 2.
-
Kook de aardappelen gaar in lichtgezouten water gedurende 20 min. Giet af.
-
Smelt 1 eetl. boter in een ruime kookpot en stoof de ui en het knoflook glazig, voeg de prei en de andijvie toe en laat gedurende 10 à 12 min stoven. Kruid met peper, zout en nootmuskaat. Roer regelmatig om maar dek af.
-
Smelt 1 eetl. boter in een pan met antiaanbaklaag en bak de kaasburgers zo'n 4 min. langs elke kant.
-
Stamp de aardappelen fijn met de pureerstaaf en meng er de melk en 1 eetl. boter onder. Kruid met peper, zout en nootmuskaat. Meng er de groentjes onder, voeg ook de tomaatjes toe.
-
Schep de puree op bord en serveer met bestrooi met de fijngesnipperde andijvie en serveer met de kaasburger.
Onze drankensuggesties
Bier Cornet Smoked Sterk blond bier
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Schil de aardappelen en snij in stukken.
-
Snij de andijvie in repen van zo'n 2 cm en spoel ze goed, zwier ze droog in de slazwierder. Snipper een handvol andijvie heel fijn, hou opzij voor de afwerking.
-
Snij de preistengels in de lengte in 2 en snij in stukken van 2 cm.
-
Snipper de ui fijn en pers het knoflook.
-
Snij de tomaatjes in 2.
-
Kook de aardappelen gaar in lichtgezouten water gedurende 20 min. Giet af.
-
Smelt 1 eetl. boter in een ruime kookpot en stoof de ui en het knoflook glazig, voeg de prei en de andijvie toe en laat gedurende 10 à 12 min stoven. Kruid met peper, zout en nootmuskaat. Roer regelmatig om maar dek af.
-
Smelt 1 eetl. boter in een pan met antiaanbaklaag en bak de kaasburgers zo'n 4 min. langs elke kant.
-
Stamp de aardappelen fijn met de pureerstaaf en meng er de melk en 1 eetl. boter onder. Kruid met peper, zout en nootmuskaat. Meng er de groentjes onder, voeg ook de tomaatjes toe.
-
Schep de puree op bord en serveer met bestrooi met de fijngesnipperde andijvie en serveer met de kaasburger.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Cornet Smoked Sterk blond bier