- Bewaar

- Bewaar
Kaasfondue
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
1.Wrijf de wanden en bodem van de fonduepan in met een in twee gesneden knoflookteentje.
-
2.Giet de vloeistof (wijn, cider of bier) in de pot en voeg de kaas toe. Laat langzaam opwarmen en roer voortdurend om met een houten lepel.
-
3.Los het maïszetmeel op in een kopje met wat water en voeg toe aan de gesmolten kaas. Laat nog enkele min. doorwarmen tot de kaas bindt.
-
4.Breng op smaak met peper en nootmuskaat.
-
Afwerking:
-
Prik blokjes stokbrood of volkorenbrood op de fonduevorkjes en dompel in de kaas. Haal het er met een draaiende beweging weer uit, om draden te voorkomen. Serveer er een fris slaatje met vinaigrette bij.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
1.Wrijf de wanden en bodem van de fonduepan in met een in twee gesneden knoflookteentje.
-
2.Giet de vloeistof (wijn, cider of bier) in de pot en voeg de kaas toe. Laat langzaam opwarmen en roer voortdurend om met een houten lepel.
-
3.Los het maïszetmeel op in een kopje met wat water en voeg toe aan de gesmolten kaas. Laat nog enkele min. doorwarmen tot de kaas bindt.
-
4.Breng op smaak met peper en nootmuskaat.
-
Afwerking:
-
Prik blokjes stokbrood of volkorenbrood op de fonduevorkjes en dompel in de kaas. Haal het er met een draaiende beweging weer uit, om draden te voorkomen. Serveer er een fris slaatje met vinaigrette bij.