- Bewaar

- Bewaar
Kaasfondue met abdijbier
Onze drankensuggesties
Bier Tongerlo Blond
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
Bak de ciabatta's af (zie verpakking) en snij in hapklare repen.
-
Rasp de Nazareth-kaas.
-
Snij het teentje knoflook doormidden en wrijf er de binnenkant van de fonduepan volledig mee in.
-
Schil de appel en snij in stukjes. Besprenkel met wat citroensap. Snij de bloemkool in roosjes.
-
Meng het maïszetmeel met enkele eetlepels bier tot een glad papje.
-
Bereiding:
-
Breng de rest van het bier samen met de kippenbouillon aan de kook in een kookpot. Roer er beetje bij beetje de geraspte kaas onder tot alles gesmolten is.
-
Voeg ook het papje met maïszetmeel al roerend toe tot de kaas gaat binden.
-
Roer er de mosterd onder en breng op smaak met een beetje citroensap, peper en zout.
-
Doe de kaas in de fonduepan en zet op tafel boven een zacht vuurtje.
-
Afwerking:
-
Zet de ciabattareepjes, de bloemkool en het fruit mee op tafel en dop in de kaas.
Onze drankensuggesties
Bier Tongerlo Blond
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
Bak de ciabatta's af (zie verpakking) en snij in hapklare repen.
-
Rasp de Nazareth-kaas.
-
Snij het teentje knoflook doormidden en wrijf er de binnenkant van de fonduepan volledig mee in.
-
Schil de appel en snij in stukjes. Besprenkel met wat citroensap. Snij de bloemkool in roosjes.
-
Meng het maïszetmeel met enkele eetlepels bier tot een glad papje.
-
Bereiding:
-
Breng de rest van het bier samen met de kippenbouillon aan de kook in een kookpot. Roer er beetje bij beetje de geraspte kaas onder tot alles gesmolten is.
-
Voeg ook het papje met maïszetmeel al roerend toe tot de kaas gaat binden.
-
Roer er de mosterd onder en breng op smaak met een beetje citroensap, peper en zout.
-
Doe de kaas in de fonduepan en zet op tafel boven een zacht vuurtje.
-
Afwerking:
-
Zet de ciabattareepjes, de bloemkool en het fruit mee op tafel en dop in de kaas.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Tongerlo Blond