Kaaskroketten met gestoofde lentegroenten
Kaaskroketten met gestoofde lentegroenten

Kaaskroketten met gestoofde lentegroenten

45 min.
Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 2410 kj
Energie 576 kcal
Vet 27.7 g
Verzadigd vet 9.4 g
Koolhydraat 51.9 g
Suiker 20.6 g
Vezel 13.4 g
Eiwit 22.7 g
Zout 2.2 g
natrium 0.9 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 45 min.
  2. Verwarm de oven voor op 200 °C.

  3. Schil de rapen en de wortelen. Snij de rapen in blokjes en de wortelen in schijfjes. Snipper het knoflook en de ui fijn. Giet de kikkererwten af en spoel onder koud water.

  4. Verhit de olijfolie in een pan en bak de ui, het knoflook, de wortelen en de rapen 5 min. Zet onder water, kruid met peper en zout. Laat 25 min. sudderen op een laag vuur.

  5. Zet intussen de kaaskroketten 6 min. in de voorverwarmde oven.

  6. Voeg de honing, de kikkererwten en de diepgevroren erwten toe aan de groenten en bak nog 5 min.

  7. Serveer de kaaskroketten met de gestoofde groenten.

Tip
Tip

Bak de kaaskroketten 4 min. aan elke kant in een pan voor een nog krokanter resultaat.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 45 min.
  2. Verwarm de oven voor op 200 °C.

  3. Schil de rapen en de wortelen. Snij de rapen in blokjes en de wortelen in schijfjes. Snipper het knoflook en de ui fijn. Giet de kikkererwten af en spoel onder koud water.

  4. Verhit de olijfolie in een pan en bak de ui, het knoflook, de wortelen en de rapen 5 min. Zet onder water, kruid met peper en zout. Laat 25 min. sudderen op een laag vuur.

  5. Zet intussen de kaaskroketten 6 min. in de voorverwarmde oven.

  6. Voeg de honing, de kikkererwten en de diepgevroren erwten toe aan de groenten en bak nog 5 min.

  7. Serveer de kaaskroketten met de gestoofde groenten.

Tip
Tip

Bak de kaaskroketten 4 min. aan elke kant in een pan voor een nog krokanter resultaat.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 2410 kj
Energie 576 kcal
Vet 27.7 g
Verzadigd vet 9.4 g
Koolhydraat 51.9 g
Suiker 20.6 g
Vezel 13.4 g
Eiwit 22.7 g
Zout 2.2 g
natrium 0.9 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Wijn Réserve des Lauriers A.O.P. Saint-Mont Bier Ename Pater Blond abdijbier

Bekijk het recept digitaal