- Bewaar

- Bewaar
Kaaskroketten met gestoofde lentegroenten
Onze drankensuggesties
Wijn Réserve des Lauriers A.O.P. Saint-Mont Bier Ename Pater Blond abdijbier
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
45 min.
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Schil de rapen en de wortelen. Snij de rapen in blokjes en de wortelen in schijfjes. Snipper het knoflook en de ui fijn. Giet de kikkererwten af en spoel onder koud water.
-
Verhit de olijfolie in een pan en bak de ui, het knoflook, de wortelen en de rapen 5 min. Zet onder water, kruid met peper en zout. Laat 25 min. sudderen op een laag vuur.
-
Zet intussen de kaaskroketten 6 min. in de voorverwarmde oven.
-
Voeg de honing, de kikkererwten en de diepgevroren erwten toe aan de groenten en bak nog 5 min.
-
Serveer de kaaskroketten met de gestoofde groenten.
Tip
Bak de kaaskroketten 4 min. aan elke kant in een pan voor een nog krokanter resultaat.
Onze drankensuggesties
Wijn Réserve des Lauriers A.O.P. Saint-Mont Bier Ename Pater Blond abdijbier
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
45 min.
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Schil de rapen en de wortelen. Snij de rapen in blokjes en de wortelen in schijfjes. Snipper het knoflook en de ui fijn. Giet de kikkererwten af en spoel onder koud water.
-
Verhit de olijfolie in een pan en bak de ui, het knoflook, de wortelen en de rapen 5 min. Zet onder water, kruid met peper en zout. Laat 25 min. sudderen op een laag vuur.
-
Zet intussen de kaaskroketten 6 min. in de voorverwarmde oven.
-
Voeg de honing, de kikkererwten en de diepgevroren erwten toe aan de groenten en bak nog 5 min.
-
Serveer de kaaskroketten met de gestoofde groenten.
Tip
Bak de kaaskroketten 4 min. aan elke kant in een pan voor een nog krokanter resultaat.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Réserve des Lauriers A.O.P. Saint-Mont Bier Ename Pater Blond abdijbier