- Bewaar

- Bewaar
Kaasschnitzels met lauwe krieltjes-witloofsalade en veldsla
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Sterk donker bier
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10min)
-
Verwijder de harde kern uit het witloof en snij de stronken in de lengte in 6 of in 8.
-
Snipper het knoflook fijn.
-
Maak een vinaigrette van 3 eetl. olijfolie, de frambozenazijn, de mosterd, de honing en het knoflook. Kruid met peper en zout.
-
Hak de cashewnoten grof.
-
Bereiding:
-
(20min)
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een braadpan met hoge rand (of een wok) en bak de krieltjes 5 min.
-
Voeg het witloof toe en laat 10 min. meebakken. Kruid met peper en zout.
-
Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een pan met antiaanbaklaag en bak de kaasschnitzels 6 à 8 min. goudbruin op een matig vuur.
-
Afwerking:
-
Meng de vinaigrette onder de veldsla en verdeel over de borden. Serveer er de krieltjes-witloofsalade en de kaasschnitzels bij en bestrooi met de gehakte cashewnoten.
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Sterk donker bier
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10min)
-
Verwijder de harde kern uit het witloof en snij de stronken in de lengte in 6 of in 8.
-
Snipper het knoflook fijn.
-
Maak een vinaigrette van 3 eetl. olijfolie, de frambozenazijn, de mosterd, de honing en het knoflook. Kruid met peper en zout.
-
Hak de cashewnoten grof.
-
Bereiding:
-
(20min)
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een braadpan met hoge rand (of een wok) en bak de krieltjes 5 min.
-
Voeg het witloof toe en laat 10 min. meebakken. Kruid met peper en zout.
-
Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een pan met antiaanbaklaag en bak de kaasschnitzels 6 à 8 min. goudbruin op een matig vuur.
-
Afwerking:
-
Meng de vinaigrette onder de veldsla en verdeel over de borden. Serveer er de krieltjes-witloofsalade en de kaasschnitzels bij en bestrooi met de gehakte cashewnoten.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Sterk donker bier