- Bewaar

- Bewaar
Kaastaart met clementines voor Sinterklaas
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
20 min. + 50 min. in de oven
Verwarm de oven voor op 175 °C.
-
Schil de clementines tot op het vruchtvlees met een scherp mes. Snij de partjes van tussen de vliesjes.
-
Breek de eieren en roer samen met de room onder de plattekaas tot een gladde massa.
-
Meng er het vanillepuddingpoeder, de suiker, de vanillesuiker en het vanillearoma onder.
-
Schik het kruimeldeeg samen met het bakpapier in een taartvorm en verdeel er de kaasvulling over. Schik er de partjes clementine op in de vorm van een hoofdletter S.
-
Zet ± 50 min. in de voorverwarmde oven. Haal uit de oven en laat goed afkoelen voor het serveren.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
20 min. + 50 min. in de oven
Verwarm de oven voor op 175 °C.
-
Schil de clementines tot op het vruchtvlees met een scherp mes. Snij de partjes van tussen de vliesjes.
-
Breek de eieren en roer samen met de room onder de plattekaas tot een gladde massa.
-
Meng er het vanillepuddingpoeder, de suiker, de vanillesuiker en het vanillearoma onder.
-
Schik het kruimeldeeg samen met het bakpapier in een taartvorm en verdeel er de kaasvulling over. Schik er de partjes clementine op in de vorm van een hoofdletter S.
-
Zet ± 50 min. in de voorverwarmde oven. Haal uit de oven en laat goed afkoelen voor het serveren.