Kaasvlechtjes
Kaasvlechtjes

Kaasvlechtjes

30 min.
Aperitiefhapje
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 244 kcal
Vet 17.3 g
Koolhydraat 16.9 g
Eiwit 5.2 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Laat het bladerdeeg ontdooien.

  3. Bereiding:
  4. Verwarm de oven 10 min. voor op 180 °C.

  5. Bestrijk ondertussen 1 plak bladerdeeg met de mosterd en beleg het andere met de kaas.

  6. Snij elk vel in 4 repen.

  7. Draai de mosterdrepen telkens rond een kaasreepje.

  8. Leg op een ingevette bakplaat en bak 20 min. goudbruin in de voorverwarmde oven.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Laat het bladerdeeg ontdooien.

  3. Bereiding:
  4. Verwarm de oven 10 min. voor op 180 °C.

  5. Bestrijk ondertussen 1 plak bladerdeeg met de mosterd en beleg het andere met de kaas.

  6. Snij elk vel in 4 repen.

  7. Draai de mosterdrepen telkens rond een kaasreepje.

  8. Leg op een ingevette bakplaat en bak 20 min. goudbruin in de voorverwarmde oven.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 244 kcal
Vet 17.3 g
Koolhydraat 16.9 g
Eiwit 5.2 g

Bekijk het recept digitaal