- Bewaar

- Bewaar
Kabeljauw 'filet pur' met groenteratatouille
Onze drankensuggesties
Wijn Rosé de Rasiguères A.C. Côtes du Roussillon Droge, fruitige rosé uit het Franse zuiden. Bezit een aangename, licht kruidige smaak. Wijn Château Petit Roubié Picpoul de Pinet A.C. Coteaux du Languedoc Dit is een droge witte biowijn met een aangename, fruitige neus en smaak. Zijn uitgesproken aciditeit maakt hem fris.
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de aubergine en de paprika in stukken.
-
Bereiding:
-
Verwarm 1 eetl. olijfolie in een grote, brede kookpan en laat er het fijngesnipperde knoflookteentje glazig in stoven. Voeg de stukken aubergine en paprika toe, roer goed om en laat 2 à 3 min. bakken.
-
Doe er de tomatenstukjes bij en kruid met 1 eetl. marjolein, wat tijm en laurier, een flinke snuif paprika, peper en zout. Laat zonder deksel gedurende 5 min. stoven op een vrij hevig vuur.
-
Schik de diepgevroren kabeljauw 'filet pur' op de groenten en kruid met peper en zout. Zet het deksel schuin op de pan en verlaag het vuur. Laat zo gedurende 20 min. sudderen. Draai halverwege de stukken vis eens om.
-
Haal de vis uit de pan en schik op een schotel.
-
Laat de groenteratatouille, al roerend, nog een paar minuten inkoken op een hevig vuur.
-
Afwerking:
-
Serveer met deegwaren (bv. tagliatelle of risone) of rijst.
Onze drankensuggesties
Wijn Rosé de Rasiguères A.C. Côtes du Roussillon Droge, fruitige rosé uit het Franse zuiden. Bezit een aangename, licht kruidige smaak. Wijn Château Petit Roubié Picpoul de Pinet A.C. Coteaux du Languedoc Dit is een droge witte biowijn met een aangename, fruitige neus en smaak. Zijn uitgesproken aciditeit maakt hem fris.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de aubergine en de paprika in stukken.
-
Bereiding:
-
Verwarm 1 eetl. olijfolie in een grote, brede kookpan en laat er het fijngesnipperde knoflookteentje glazig in stoven. Voeg de stukken aubergine en paprika toe, roer goed om en laat 2 à 3 min. bakken.
-
Doe er de tomatenstukjes bij en kruid met 1 eetl. marjolein, wat tijm en laurier, een flinke snuif paprika, peper en zout. Laat zonder deksel gedurende 5 min. stoven op een vrij hevig vuur.
-
Schik de diepgevroren kabeljauw 'filet pur' op de groenten en kruid met peper en zout. Zet het deksel schuin op de pan en verlaag het vuur. Laat zo gedurende 20 min. sudderen. Draai halverwege de stukken vis eens om.
-
Haal de vis uit de pan en schik op een schotel.
-
Laat de groenteratatouille, al roerend, nog een paar minuten inkoken op een hevig vuur.
-
Afwerking:
-
Serveer met deegwaren (bv. tagliatelle of risone) of rijst.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Rosé de Rasiguères A.C. Côtes du Roussillon Droge, fruitige rosé uit het Franse zuiden. Bezit een aangename, licht kruidige smaak. Wijn Château Petit Roubié Picpoul de Pinet A.C. Coteaux du Languedoc Dit is een droge witte biowijn met een aangename, fruitige neus en smaak. Zijn uitgesproken aciditeit maakt hem fris.