- Bewaar

- Bewaar
Kabeljauw in mosterdsaus met wortelen en spekjes
Onze drankensuggesties
Bier Tempelier Amberbier Wijn Domaine Boyar Chardonnay- Sauvignon Blanc Bulgarije
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 15 min.)
-
Laat de kabeljauwhaasjes volledig ontdooien en dep droog.
-
Hak de blaadjes basilicum grof.
-
Schil de aardappelen en snij in gelijke stukken.
-
Snij de wortelen in staafjes van 4 cm lang en 1/2 cm breed.
-
Bereiding:
-
Kook de aardappelen 20 min. in lichtgezouten water. Giet af.
-
Kook intussen de wortelen 10 min. in lichtgezouten water. Giet af en haal uit de kookpot.
-
Bak de spekblokjes 5 min. in dezelfde kookpot. Voeg de wortelen, de honing en het basilicum toe. Kruid met peper.
-
Verhit de olijfolie in een pan en bak de kabeljauwhaasjes 5 min. aan elke kant. Kruid met peper en zout. Blus met 1 dl water en schraap de braadresten los met een houten lepel. Meng er de mosterd onder.
-
Afwerking:
-
Lepel wat mosterdsaus over de vis. Serveer met de aardappelen en de wortelen met spekjes.
Baby eet mee Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw peuter of baby. Bereiding (25 min.) 1 Schil 50 g aardappel en 100 g wortelen. Snij in blokjes. 2 Kook of stoom de aardappelen en de wortelen 20 min. gaar. Voeg 5 min. voor het einde 30 g kabeljauwhaasje en 1 takje basilicum toe. Giet af. 3 Mix fijn en meng er 1 koffiel. plantaardige olie onder.
Onze drankensuggesties
Bier Tempelier Amberbier Wijn Domaine Boyar Chardonnay- Sauvignon Blanc Bulgarije
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 15 min.)
-
Laat de kabeljauwhaasjes volledig ontdooien en dep droog.
-
Hak de blaadjes basilicum grof.
-
Schil de aardappelen en snij in gelijke stukken.
-
Snij de wortelen in staafjes van 4 cm lang en 1/2 cm breed.
-
Bereiding:
-
Kook de aardappelen 20 min. in lichtgezouten water. Giet af.
-
Kook intussen de wortelen 10 min. in lichtgezouten water. Giet af en haal uit de kookpot.
-
Bak de spekblokjes 5 min. in dezelfde kookpot. Voeg de wortelen, de honing en het basilicum toe. Kruid met peper.
-
Verhit de olijfolie in een pan en bak de kabeljauwhaasjes 5 min. aan elke kant. Kruid met peper en zout. Blus met 1 dl water en schraap de braadresten los met een houten lepel. Meng er de mosterd onder.
-
Afwerking:
-
Lepel wat mosterdsaus over de vis. Serveer met de aardappelen en de wortelen met spekjes.
Baby eet mee Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw peuter of baby. Bereiding (25 min.) 1 Schil 50 g aardappel en 100 g wortelen. Snij in blokjes. 2 Kook of stoom de aardappelen en de wortelen 20 min. gaar. Voeg 5 min. voor het einde 30 g kabeljauwhaasje en 1 takje basilicum toe. Giet af. 3 Mix fijn en meng er 1 koffiel. plantaardige olie onder.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Tempelier Amberbier Wijn Domaine Boyar Chardonnay- Sauvignon Blanc Bulgarije