- Bewaar

- Bewaar
Kabeljauw met aardpeerpuree
Onze drankensuggesties
Wijn Monte Palma Verdejo - D.O. Rueda Spanje
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de kabeljauwfilets oppervlakkig ontdooien en dep droog. Wentel de filets door de bloem en schud de overtollige bloem af.
-
Schil de aardappelen en snij in stukken.
-
Snipper de peterselie fijn en pers het knoflookteentje
-
Bereiding:
-
Kook de aardperen en de aardappelen 20 min. apart in lichtgezouten water en giet af. Schil de aardperen en snij beide groenten in blokjes.
-
Verhit de olijfolie in een pan en bak de kabeljauwfilets 8 min. aan elke kant. Kruid met peper en zout, en bestrooi met de fijngesnipperde peterselie. Hou de stukken vis warm.
-
Smelt de boter in een kookpot en bak het geperste knoflook glazig. Voeg de groenten toe en pureer. Breng op smaak met peper, zout en nootmuskaat.
-
Giet de visfond in de pan en schraap de braadresten los. Roer er de kruidenkaas onder en kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Leg een bootje puree naast elk stuk vis. Lepel er wat saus rond. Heerlijk met prinsessenbonen of courgette.
Onze drankensuggesties
Wijn Monte Palma Verdejo - D.O. Rueda Spanje
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de kabeljauwfilets oppervlakkig ontdooien en dep droog. Wentel de filets door de bloem en schud de overtollige bloem af.
-
Schil de aardappelen en snij in stukken.
-
Snipper de peterselie fijn en pers het knoflookteentje
-
Bereiding:
-
Kook de aardperen en de aardappelen 20 min. apart in lichtgezouten water en giet af. Schil de aardperen en snij beide groenten in blokjes.
-
Verhit de olijfolie in een pan en bak de kabeljauwfilets 8 min. aan elke kant. Kruid met peper en zout, en bestrooi met de fijngesnipperde peterselie. Hou de stukken vis warm.
-
Smelt de boter in een kookpot en bak het geperste knoflook glazig. Voeg de groenten toe en pureer. Breng op smaak met peper, zout en nootmuskaat.
-
Giet de visfond in de pan en schraap de braadresten los. Roer er de kruidenkaas onder en kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Leg een bootje puree naast elk stuk vis. Lepel er wat saus rond. Heerlijk met prinsessenbonen of courgette.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Monte Palma Verdejo - D.O. Rueda Spanje