Kabeljauw met peer en witloof
Kabeljauw met peer en witloof

Kabeljauw met peer en witloof

Hoofdgerecht
1 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (5 min.)

  3. Verwijder de harde kern uit het witloof.

  4. Schil de aardappel en de peer en snij samen met het witloof in stukjes.

  5. Bereiding:
  6. Kook de aardappel, de peer en het witloof 20 min. gaar in water. Voeg de laatste 5 min. de kabeljauw toe. Giet af.

  7. Mix fijn en meng er de plantaardige olie onder.

  • Bereiding

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (5 min.)

  3. Verwijder de harde kern uit het witloof.

  4. Schil de aardappel en de peer en snij samen met het witloof in stukjes.

  5. Bereiding:
  6. Kook de aardappel, de peer en het witloof 20 min. gaar in water. Voeg de laatste 5 min. de kabeljauw toe. Giet af.

  7. Mix fijn en meng er de plantaardige olie onder.

Bekijk het recept digitaal