- Bewaar

- Bewaar
Kabeljauw met witloof en spekjes
Onze drankensuggesties
Wijn Viré-Clessé A.C. Vieilles Vignes Cave de Viré Wijn Hardys Semillon-Chardonnay Australië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de vis ontdooien. Snij in repen van ± 3 cm en dep goed droog.
-
Snij het witloof in snippers van 1/2 cm en sprenkel er het citroensap over om verkleuring te voorkomen.
-
Klop het eiwit los met de pastis en instantsausbinder in een diep bord. Wentel de kabeljauw door dit mengsel.
-
Bereiding:
-
Verhit de wok en voeg 1 eetl. maïsolie toe. Bak de helft van de vis gedurende 2 min. in de hete olie, keer om en bak nog eens 2 min. Leg de vis op het rooster of hou hem warm onder aluminiumfolie. Verhit opnieuw 1 eetl. maïsolie en doe hetzelfde voor de rest van de vis.
-
Doe de spekblokjes in de wok en bak al roerend gedurende 2 min.
-
Voeg de witloofsnippers toe en strooi er de suiker over. Bak nog 2 min. Kruid met peper en nootmuskaat.
-
Schep de vis voorzichtig onder het witloof en laat nog even doorwarmen.
-
Afwerking:
-
Strooi er wat verse korianderblaadjes over en dien onmiddellijk op met gegratineerde aardappelpuree.
Onze drankensuggesties
Wijn Viré-Clessé A.C. Vieilles Vignes Cave de Viré Wijn Hardys Semillon-Chardonnay Australië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de vis ontdooien. Snij in repen van ± 3 cm en dep goed droog.
-
Snij het witloof in snippers van 1/2 cm en sprenkel er het citroensap over om verkleuring te voorkomen.
-
Klop het eiwit los met de pastis en instantsausbinder in een diep bord. Wentel de kabeljauw door dit mengsel.
-
Bereiding:
-
Verhit de wok en voeg 1 eetl. maïsolie toe. Bak de helft van de vis gedurende 2 min. in de hete olie, keer om en bak nog eens 2 min. Leg de vis op het rooster of hou hem warm onder aluminiumfolie. Verhit opnieuw 1 eetl. maïsolie en doe hetzelfde voor de rest van de vis.
-
Doe de spekblokjes in de wok en bak al roerend gedurende 2 min.
-
Voeg de witloofsnippers toe en strooi er de suiker over. Bak nog 2 min. Kruid met peper en nootmuskaat.
-
Schep de vis voorzichtig onder het witloof en laat nog even doorwarmen.
-
Afwerking:
-
Strooi er wat verse korianderblaadjes over en dien onmiddellijk op met gegratineerde aardappelpuree.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Viré-Clessé A.C. Vieilles Vignes Cave de Viré Wijn Hardys Semillon-Chardonnay Australië