- Bewaar

- Bewaar
Kabeljauw Royal en quinoasalade met gebakken appel en selder
Onze drankensuggesties
Wijn Château Villelongue Chardonnay A.O.P. Limoux Bier Curtius Blond bier
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
30 min.
-
Kook de quinoa gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verwijder intussen de harde draden van de selder en snij samen met de ongeschilde appelen in blokjes van max. 1 cm.
-
Verhit 1 el olijfolie en stoof de appel- en selderblokjes ± 5 min. licht krokant. Kruid met peper en kruidenzout.
-
Meng 3 el olijfolie samen met de appelazijn en de mosterd. Kruid met peper en kruidenzout en meng samen met de veldsla en de selder- en appelblokjes onder de quinoa.
-
Verhit 2 el olijfolie in een braadpan en bak de kabeljauw 5 à 8 min aan elke kant goudbruin, afhankelijk van de dikte. Kruid met peper en kruidenzout.
Onze drankensuggesties
Wijn Château Villelongue Chardonnay A.O.P. Limoux Bier Curtius Blond bier
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
30 min.
-
Kook de quinoa gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verwijder intussen de harde draden van de selder en snij samen met de ongeschilde appelen in blokjes van max. 1 cm.
-
Verhit 1 el olijfolie en stoof de appel- en selderblokjes ± 5 min. licht krokant. Kruid met peper en kruidenzout.
-
Meng 3 el olijfolie samen met de appelazijn en de mosterd. Kruid met peper en kruidenzout en meng samen met de veldsla en de selder- en appelblokjes onder de quinoa.
-
Verhit 2 el olijfolie in een braadpan en bak de kabeljauw 5 à 8 min aan elke kant goudbruin, afhankelijk van de dikte. Kruid met peper en kruidenzout.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Château Villelongue Chardonnay A.O.P. Limoux Bier Curtius Blond bier