- Bewaar

- Bewaar
Kabeljauw uit de pan met spekjes en broccolipuree
Onze drankensuggesties
Bier Leffe Blond Blond abdijbier Wijn Les Trois Colonnes A.O.P. Bordeaux
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Schil de aardappelen en snij in blokjes.
-
Snipper het knoflook en de sjalot fijn.
-
Snij de vis in 4 gelijke stukken.
-
Bereiding:
-
Kook de aardappelen samen met het knoflook 20 min. gaar in lichtgezouten water.
-
Doe er de laatste 8 minuten de diepgevroren broccoli bij.
-
Smelt intussen de boter in een pan en bak de vis aan elke kant ± 5 min. goudbruin. Kruid met peper en zout.
-
Voeg in het midden van de baktijd de sjalotten en de spekreepjes toe.
-
Giet de aardappelen en de broccoli af en pureer met de melk. Kruid met nootmuskaat, peper en zout.
Onze drankensuggesties
Bier Leffe Blond Blond abdijbier Wijn Les Trois Colonnes A.O.P. Bordeaux
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Schil de aardappelen en snij in blokjes.
-
Snipper het knoflook en de sjalot fijn.
-
Snij de vis in 4 gelijke stukken.
-
Bereiding:
-
Kook de aardappelen samen met het knoflook 20 min. gaar in lichtgezouten water.
-
Doe er de laatste 8 minuten de diepgevroren broccoli bij.
-
Smelt intussen de boter in een pan en bak de vis aan elke kant ± 5 min. goudbruin. Kruid met peper en zout.
-
Voeg in het midden van de baktijd de sjalotten en de spekreepjes toe.
-
Giet de aardappelen en de broccoli af en pureer met de melk. Kruid met nootmuskaat, peper en zout.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Leffe Blond Blond abdijbier Wijn Les Trois Colonnes A.O.P. Bordeaux