- Bewaar

- Bewaar
Kabeljauwburger en krieltjessalade met boontjes en gebakken uiringen
Onze drankensuggesties
Wijn Aigle Noir Chardonnay I.G.P. Pays d’Oc Bier Troubadour Blond Blond bier
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
30 min.
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Verwijder de uiteinden van de boontjes.
-
Meng de Provençaalse marinade onder de krieltjes en zet 30 min. in de voorverwarmde oven. Verdeel de diepgevroren uiringen over een bakplaat en zet de laatste 10 à 12 min. mee in de oven. Keer regelmatig om.
-
Kook intussen de boontjes 7 à 8 min. onafgedekt gaar in lichtgezouten water. Giet af en spoel onder koud water.
-
Verhit de olijfolie in een pan en bak de kabeljauwburgers 4 à 5 min. aan elke kant.
-
Snij intussen de tomaten in partjes.
-
Meng de tomaten en de krieltjes onder de boontjes en kruid met peper en zout. Werk af met de uiringen. Serveer met de kabeljauwburgers.
Variant
Vervang de kabeljauwburgers door Alaska-pollakfilets.
Onze drankensuggesties
Wijn Aigle Noir Chardonnay I.G.P. Pays d’Oc Bier Troubadour Blond Blond bier
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
30 min.
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Verwijder de uiteinden van de boontjes.
-
Meng de Provençaalse marinade onder de krieltjes en zet 30 min. in de voorverwarmde oven. Verdeel de diepgevroren uiringen over een bakplaat en zet de laatste 10 à 12 min. mee in de oven. Keer regelmatig om.
-
Kook intussen de boontjes 7 à 8 min. onafgedekt gaar in lichtgezouten water. Giet af en spoel onder koud water.
-
Verhit de olijfolie in een pan en bak de kabeljauwburgers 4 à 5 min. aan elke kant.
-
Snij intussen de tomaten in partjes.
-
Meng de tomaten en de krieltjes onder de boontjes en kruid met peper en zout. Werk af met de uiringen. Serveer met de kabeljauwburgers.
Variant
Vervang de kabeljauwburgers door Alaska-pollakfilets.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Aigle Noir Chardonnay I.G.P. Pays d’Oc Bier Troubadour Blond Blond bier