- Bewaar

- Bewaar
Kabeljauwburger met dille-aardappelen
Onze drankensuggesties
Bier Postel Tripel Blond abdijbier Wijn Waratah Chardonnay Australië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Snij de ijsbergsla in fijne repen en de sjalot in fijne ringen.
-
Snipper de dille fijn. Meng de helft onder de Griekse yoghurt en kruid met peper en zout.
-
Schil de rode biet en rasp fijn. Besprenkel met het citroensap en kruid met peper en zout.
-
Bereiding:
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de aardappelschijfjes 10 min. goudbruin. Kruid met peper en zout en roer er de rest van de dille onder.
-
Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de kabeljauwburgers 3 à 4 min. aan elke kant.
-
Meng de sjalot en de rode biet onder de ijsbergsla.
-
Afwerking:
-
Verdeel de salade over de borden en serveer met de aardappelschijfjes en een kabeljauwburger. Leper er wat Griekse yoghurt bij.
Peuter eet mee Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw peuter. + 12 maand Bereiding (20 min.) 1 Snij 50 g ijsbergsla in kleine stukjes en rasp 50 g rode biet. Meng onder elkaar. Snipper 1 takje dille fijn. 2 Verhit 1 koffiel. plantaardige olie in een braadpan en bak 50 g aardappelschijfjes en 25 g kabeljauwburger 10 min. goudbruin. Kruid met peper en roer er de dille onder. 3 Prak de aardappelen en de kabeljauwburger fijn en serveer met de salade.
Onze drankensuggesties
Bier Postel Tripel Blond abdijbier Wijn Waratah Chardonnay Australië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Snij de ijsbergsla in fijne repen en de sjalot in fijne ringen.
-
Snipper de dille fijn. Meng de helft onder de Griekse yoghurt en kruid met peper en zout.
-
Schil de rode biet en rasp fijn. Besprenkel met het citroensap en kruid met peper en zout.
-
Bereiding:
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de aardappelschijfjes 10 min. goudbruin. Kruid met peper en zout en roer er de rest van de dille onder.
-
Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de kabeljauwburgers 3 à 4 min. aan elke kant.
-
Meng de sjalot en de rode biet onder de ijsbergsla.
-
Afwerking:
-
Verdeel de salade over de borden en serveer met de aardappelschijfjes en een kabeljauwburger. Leper er wat Griekse yoghurt bij.
Peuter eet mee Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw peuter. + 12 maand Bereiding (20 min.) 1 Snij 50 g ijsbergsla in kleine stukjes en rasp 50 g rode biet. Meng onder elkaar. Snipper 1 takje dille fijn. 2 Verhit 1 koffiel. plantaardige olie in een braadpan en bak 50 g aardappelschijfjes en 25 g kabeljauwburger 10 min. goudbruin. Kruid met peper en roer er de dille onder. 3 Prak de aardappelen en de kabeljauwburger fijn en serveer met de salade.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Postel Tripel Blond abdijbier Wijn Waratah Chardonnay Australië