- Bewaar

- Bewaar
Kabeljauwburger met tagliatelle en tomatensaus met broccoli
Onze drankensuggesties
Bier Ename Blond Blond abdijbier Wijn Muscadet Sèvre-et-Maine A.O.P. Sur Lie 'Les Lauriers'
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snij de ui in fijne ringen en het knoflook in fijne plakjes.
-
Snij de broccoli's in roosjes. Schil de stelen en snij in gelijke staafjes.
-
Verwijder de pitjes en de zaadlijsten uit het pepertje en snipper fijn.
-
Laat het bouillonblokje oplossen in 2,5 dl heet water.
-
Bereiding:
-
Kook de broccoli ± 8 min. onafgedekt gaar in lichtgezouten water. Voeg de laatste 3 à 4 min. de tagliatelle toe aan de kookpot. Giet af.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in de kookpot en bak de uiringen, het knoflook en het pepertje ± 2 min. Besprenkel met de rodewijnazijn en laat inkoken.
-
Bestrooi met de bloem en roer goed.
-
Overgiet met de kippenbouillon en roer er de tomatenpuree onder. Breng opnieuw aan de kook zodat de saus lichtjes bindt. Voeg de pasta en de broccoli toe.
-
Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een pan en bak de kabeljauwburgers ± 3 min. aan elke kant goudbruin. Kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Verdeel de pasta met tomatensaus en broccoli over de borden en serveer met een kabeljauwburger.
Onze drankensuggesties
Bier Ename Blond Blond abdijbier Wijn Muscadet Sèvre-et-Maine A.O.P. Sur Lie 'Les Lauriers'
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snij de ui in fijne ringen en het knoflook in fijne plakjes.
-
Snij de broccoli's in roosjes. Schil de stelen en snij in gelijke staafjes.
-
Verwijder de pitjes en de zaadlijsten uit het pepertje en snipper fijn.
-
Laat het bouillonblokje oplossen in 2,5 dl heet water.
-
Bereiding:
-
Kook de broccoli ± 8 min. onafgedekt gaar in lichtgezouten water. Voeg de laatste 3 à 4 min. de tagliatelle toe aan de kookpot. Giet af.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in de kookpot en bak de uiringen, het knoflook en het pepertje ± 2 min. Besprenkel met de rodewijnazijn en laat inkoken.
-
Bestrooi met de bloem en roer goed.
-
Overgiet met de kippenbouillon en roer er de tomatenpuree onder. Breng opnieuw aan de kook zodat de saus lichtjes bindt. Voeg de pasta en de broccoli toe.
-
Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een pan en bak de kabeljauwburgers ± 3 min. aan elke kant goudbruin. Kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Verdeel de pasta met tomatensaus en broccoli over de borden en serveer met een kabeljauwburger.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Ename Blond Blond abdijbier Wijn Muscadet Sèvre-et-Maine A.O.P. Sur Lie 'Les Lauriers'