- Bewaar

- Bewaar
Kabeljauwburgers met komkommer en kruidenolie
Onze drankensuggesties
Bier Martha Sexy Blond Sterk blond bier Wijn Mâcon-Chardonnay A.O.P. 'L'Originel' Cave de Lugny
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snipper het knoflook en het bieslook fijn en meng samen met 4 eetl. olijfolie. Kruid met peper en zout.
-
Snij de halve ongeschilde komkommer en de tomaat in fijne schijfjes.
-
Schil de halve citroen tot op het vruchtvlees met een scherp mesje. Snij de citroen daarna in 4 gelijke schijfjes.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Bereiding:
-
Verwarm de hamburgerbroodjes 10 min. in de voorverwarmde oven.
-
Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de kabeljauwburgers 3 à 4 min. aan elke kant.
-
Schik de kabeljauwburgers op de hamburgerbroodjes en besprenkel met de kruidenolie.
-
Verdeel de schijfjes komkommer, tomaat en citroen over de burgers. Werk af met de rucola.
Onze drankensuggesties
Bier Martha Sexy Blond Sterk blond bier Wijn Mâcon-Chardonnay A.O.P. 'L'Originel' Cave de Lugny
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snipper het knoflook en het bieslook fijn en meng samen met 4 eetl. olijfolie. Kruid met peper en zout.
-
Snij de halve ongeschilde komkommer en de tomaat in fijne schijfjes.
-
Schil de halve citroen tot op het vruchtvlees met een scherp mesje. Snij de citroen daarna in 4 gelijke schijfjes.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Bereiding:
-
Verwarm de hamburgerbroodjes 10 min. in de voorverwarmde oven.
-
Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de kabeljauwburgers 3 à 4 min. aan elke kant.
-
Schik de kabeljauwburgers op de hamburgerbroodjes en besprenkel met de kruidenolie.
-
Verdeel de schijfjes komkommer, tomaat en citroen over de burgers. Werk af met de rucola.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Martha Sexy Blond Sterk blond bier Wijn Mâcon-Chardonnay A.O.P. 'L'Originel' Cave de Lugny