- Bewaar

- Bewaar
Kabeljauwhaasje met groenekoolstoemp
Onze drankensuggesties
Bier Maes Radler Pilsbier met citroen Wijn Chablis A.O.P. ' La Jouchère ' Michel Laroche
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat diepgevroren kabeljauwhaasjes oppervlakkig ontdooien en dep droog.
-
Verwijder de harde kern van de groenekool en daarna de dikke nerf in het midden van de grootste bladeren. Snipper de rest fijn.
-
Schil de aardappelen en snij in blokjes.
-
Snipper het knoflook en de sjalotten fijn.
-
Rits de takjes van de rozemarijn en hak fijn.
-
Bereiding:
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een kookpot en stoof het knoflook en de sjalotten glazig.
-
Voeg de fijngesnipperde groenekool, de aardappelblokjes, de rozemarijn en een bodempje water toe. Kruid met zwarte peper en zout. Laat 25 min. afgedekt stoven op een zacht vuur.
-
Kruid de kabeljauwhaasjes aan beide kanten met zwarte peper en zout en wentel ze daarna in de bloem. Schud de overtollige bloem af.
-
Verhit de rest van de olijfolie in een braadpan en bak de vis 2 à 3 min. mooi goudbruin aan beide kanten.
-
Pureer de aardappelen en de groenekool en voeg de extra vierge olijfolie toe. Kruid eventueel met zwarte peper en zout.
Onze drankensuggesties
Bier Maes Radler Pilsbier met citroen Wijn Chablis A.O.P. ' La Jouchère ' Michel Laroche
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat diepgevroren kabeljauwhaasjes oppervlakkig ontdooien en dep droog.
-
Verwijder de harde kern van de groenekool en daarna de dikke nerf in het midden van de grootste bladeren. Snipper de rest fijn.
-
Schil de aardappelen en snij in blokjes.
-
Snipper het knoflook en de sjalotten fijn.
-
Rits de takjes van de rozemarijn en hak fijn.
-
Bereiding:
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een kookpot en stoof het knoflook en de sjalotten glazig.
-
Voeg de fijngesnipperde groenekool, de aardappelblokjes, de rozemarijn en een bodempje water toe. Kruid met zwarte peper en zout. Laat 25 min. afgedekt stoven op een zacht vuur.
-
Kruid de kabeljauwhaasjes aan beide kanten met zwarte peper en zout en wentel ze daarna in de bloem. Schud de overtollige bloem af.
-
Verhit de rest van de olijfolie in een braadpan en bak de vis 2 à 3 min. mooi goudbruin aan beide kanten.
-
Pureer de aardappelen en de groenekool en voeg de extra vierge olijfolie toe. Kruid eventueel met zwarte peper en zout.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Maes Radler Pilsbier met citroen Wijn Chablis A.O.P. ' La Jouchère ' Michel Laroche