- Bewaar

- Bewaar
Kabeljauwpapillot met groentjes en franceline uit de oven
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Tripel Sterk blond bier Wijn El Coto Blanco D.O.C. Rioja Spanje
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Wrijf de ongeschilde aardappelen goed schoon onder koud water. Snij in partjes.
-
Snij de courgette in blokjes van 2 cm.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika en snij in blokjes van 2 cm.
-
Snij de venkel in 2 en verwijder de harde kern. Snij de rest in fijne reepjes.
-
Snipper de sjalot fijn.
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Bereiding:
-
(5 min. + 30 min. in de oven)
-
Verdeel de aardappelen, de courgette, de paprika en de venkel over een bakplaat met bakpapier. Besprenkel met 3 eetl. olijfolie en kruid met de Provençaalse kruiden, peper en zout. Zet 30 min. in de voorverwarmde oven.
-
Verdeel intussen de vis, de sjalot, de tomaten en de minimozzarellabolletjes over 4 vellen bakpapier. Werk elke papillot af met 1 koffiel. olijfolie, 1 eetl. pesto, peper en zout. Doe de papillotten dicht en zet 15 à 20 min. in de oven.
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Tripel Sterk blond bier Wijn El Coto Blanco D.O.C. Rioja Spanje
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Wrijf de ongeschilde aardappelen goed schoon onder koud water. Snij in partjes.
-
Snij de courgette in blokjes van 2 cm.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika en snij in blokjes van 2 cm.
-
Snij de venkel in 2 en verwijder de harde kern. Snij de rest in fijne reepjes.
-
Snipper de sjalot fijn.
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Bereiding:
-
(5 min. + 30 min. in de oven)
-
Verdeel de aardappelen, de courgette, de paprika en de venkel over een bakplaat met bakpapier. Besprenkel met 3 eetl. olijfolie en kruid met de Provençaalse kruiden, peper en zout. Zet 30 min. in de voorverwarmde oven.
-
Verdeel intussen de vis, de sjalot, de tomaten en de minimozzarellabolletjes over 4 vellen bakpapier. Werk elke papillot af met 1 koffiel. olijfolie, 1 eetl. pesto, peper en zout. Doe de papillotten dicht en zet 15 à 20 min. in de oven.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Tripel Sterk blond bier Wijn El Coto Blanco D.O.C. Rioja Spanje