Kabeljauwpapillot met groentjes en franceline uit de oven
Kabeljauwpapillot met groentjes en franceline uit de oven

Kabeljauwpapillot met groentjes en franceline uit de oven

Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 522 kcal
Vet 21.7 g
Verzadigd vet 6.6 g
Koolhydraat 38.6 g
Suiker 11 g
Vezel 6.4 g
Eiwit 39.9 g
Zout 0.8 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (15 min.)

  3. Wrijf de ongeschilde aardappelen goed schoon onder koud water. Snij in partjes.

  4. Snij de courgette in blokjes van 2 cm.

  5. Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika en snij in blokjes van 2 cm.

  6. Snij de venkel in 2 en verwijder de harde kern. Snij de rest in fijne reepjes.

  7. Snipper de sjalot fijn.

  8. Verwarm de oven voor op 200 °C.

  9. Bereiding:
  10. (5 min. + 30 min. in de oven)

  11. Verdeel de aardappelen, de courgette, de paprika en de venkel over een bakplaat met bakpapier. Besprenkel met 3 eetl. olijfolie en kruid met de Provençaalse kruiden, peper en zout. Zet 30 min. in de voorverwarmde oven.

  12. Verdeel intussen de vis, de sjalot, de tomaten en de minimozzarellabolletjes over 4 vellen bakpapier. Werk elke papillot af met 1 koffiel. olijfolie, 1 eetl. pesto, peper en zout. Doe de papillotten dicht en zet 15 à 20 min. in de oven.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (15 min.)

  3. Wrijf de ongeschilde aardappelen goed schoon onder koud water. Snij in partjes.

  4. Snij de courgette in blokjes van 2 cm.

  5. Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika en snij in blokjes van 2 cm.

  6. Snij de venkel in 2 en verwijder de harde kern. Snij de rest in fijne reepjes.

  7. Snipper de sjalot fijn.

  8. Verwarm de oven voor op 200 °C.

  9. Bereiding:
  10. (5 min. + 30 min. in de oven)

  11. Verdeel de aardappelen, de courgette, de paprika en de venkel over een bakplaat met bakpapier. Besprenkel met 3 eetl. olijfolie en kruid met de Provençaalse kruiden, peper en zout. Zet 30 min. in de voorverwarmde oven.

  12. Verdeel intussen de vis, de sjalot, de tomaten en de minimozzarellabolletjes over 4 vellen bakpapier. Werk elke papillot af met 1 koffiel. olijfolie, 1 eetl. pesto, peper en zout. Doe de papillotten dicht en zet 15 à 20 min. in de oven.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 522 kcal
Vet 21.7 g
Verzadigd vet 6.6 g
Koolhydraat 38.6 g
Suiker 11 g
Vezel 6.4 g
Eiwit 39.9 g
Zout 0.8 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Bier LeFort Tripel Sterk blond bier Wijn El Coto Blanco D.O.C. Rioja Spanje

Bekijk het recept digitaal