Kabeljauwrisotto
Kabeljauwrisotto

Kabeljauwrisotto

Hoofdgerecht
1 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Kook de diepgevroren kabeljauw in een bodempje water en prak wat fijner met een vork.

  3. Meng de vis met de klaargemaakte risotto en werk af de blaadjes tijm.

  • Bereiding

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Kook de diepgevroren kabeljauw in een bodempje water en prak wat fijner met een vork.

  3. Meng de vis met de klaargemaakte risotto en werk af de blaadjes tijm.

Bekijk het recept digitaal