Kalfsescalope
Kalfsescalope

Kalfsescalope

15 min.
Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 277 kcal
Vet 13 g
Koolhydraat 0.9 g
Eiwit 39 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Kruid de kalfsescalopes met oregano, peper en zout. Verdeel over 4 vellen aluminiumfolie en leg er wat veldsla, kaas en hesp op. Rol de kalfsescalopes op en vouw de aluminiumfolie dicht.

  3. Bak gedurende 10 min. op de barbecue en draai regelmatig om.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Kruid de kalfsescalopes met oregano, peper en zout. Verdeel over 4 vellen aluminiumfolie en leg er wat veldsla, kaas en hesp op. Rol de kalfsescalopes op en vouw de aluminiumfolie dicht.

  3. Bak gedurende 10 min. op de barbecue en draai regelmatig om.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 277 kcal
Vet 13 g
Koolhydraat 0.9 g
Eiwit 39 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Wijn Coto de Imaz Reserva D.O.C. Rioja Spanje Wijn Schitterende rode wijn uit Noord-Spanje (Rioja), gerijpt op eikenhouten vaten. Hierdoor is het boeket voorzien van een lichte houttoets die perfect samengaat met de fruitigheid en de finesse van deze wijn. Wijn Roodeberg Western Cape Zuid-Afrika Wijn Heerlijke rode wijn uit Zuid-Afrika, met een pittig boeket van rood fruit, kruiden en een mooie houttoets (de wijn rijpte in eiken vaten).

Bekijk het recept digitaal