- Bewaar

- Bewaar
Kalfskotelet met mozzarellagratin en slaatje van courgettespaghetti
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Tripel Blond abdijbier Wijn Barbera d'Asti D.O.C.G. Superiore Michele Chiarlo Piemonte - Italië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Bak de pijnboompitten goudbruin in een pan met antiaanbaklaag zonder vetstof.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de zoete puntpaprika en snij in fijne reepjes.
-
Snij de radijzen in de lengte in 4 of 6 (naargelang van de dikte).
-
Snij de ongeschilde courgettes in slierten met een spiraalsnijder of in brede linten met een dunschiller.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Bereiding:
-
Schik de aardappelgratins naast elkaar in een ovenschaal en zet 20 à 25 min. in de voorverwarmde oven.
-
Meng ondertussen de courgettespaghetti met de radijzen, de zoete puntpaprika en de pijnboompitten. Besprenkel met de olijfolie en het citroensap en kruid met peper en zout.
-
Smelt de boter in een braadpan en bak de kalfskoteletten 4 à 5 min. aan elke kant goudbruin. Kruid met peper en zout.
-
Haal het vlees uit de pan en hou warm. Giet 1/2 dl water in de braadpan en schraap de braadresten los met een houten lepel.
-
Afwerking:
-
Verdeel de kalfskoteletten samen met de aardappelgratins en het slaatje met courgettespaghetti over de borden. Lepel wat braadvocht over de koteletten.
Baby eet mee Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw baby. Bereiding (30 min.) 1 Schil 50 g aardappel en snij in gelijke blokjes. Snij 100 g ongeschilde courgette in gelijke blokjes. Snij 30 g kalfskotelet in stukjes. 2 Kook de stukjes kalfskotelet en de aardappelen ± 20 min. gaar in een bodempje water. Voeg na 10 min. de blokjes courgette toe. 3 Mix alles fijn en meng er 1 koffiel. plantaardige olie onder.
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Tripel Blond abdijbier Wijn Barbera d'Asti D.O.C.G. Superiore Michele Chiarlo Piemonte - Italië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Bak de pijnboompitten goudbruin in een pan met antiaanbaklaag zonder vetstof.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de zoete puntpaprika en snij in fijne reepjes.
-
Snij de radijzen in de lengte in 4 of 6 (naargelang van de dikte).
-
Snij de ongeschilde courgettes in slierten met een spiraalsnijder of in brede linten met een dunschiller.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Bereiding:
-
Schik de aardappelgratins naast elkaar in een ovenschaal en zet 20 à 25 min. in de voorverwarmde oven.
-
Meng ondertussen de courgettespaghetti met de radijzen, de zoete puntpaprika en de pijnboompitten. Besprenkel met de olijfolie en het citroensap en kruid met peper en zout.
-
Smelt de boter in een braadpan en bak de kalfskoteletten 4 à 5 min. aan elke kant goudbruin. Kruid met peper en zout.
-
Haal het vlees uit de pan en hou warm. Giet 1/2 dl water in de braadpan en schraap de braadresten los met een houten lepel.
-
Afwerking:
-
Verdeel de kalfskoteletten samen met de aardappelgratins en het slaatje met courgettespaghetti over de borden. Lepel wat braadvocht over de koteletten.
Baby eet mee Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw baby. Bereiding (30 min.) 1 Schil 50 g aardappel en snij in gelijke blokjes. Snij 100 g ongeschilde courgette in gelijke blokjes. Snij 30 g kalfskotelet in stukjes. 2 Kook de stukjes kalfskotelet en de aardappelen ± 20 min. gaar in een bodempje water. Voeg na 10 min. de blokjes courgette toe. 3 Mix alles fijn en meng er 1 koffiel. plantaardige olie onder.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Tripel Blond abdijbier Wijn Barbera d'Asti D.O.C.G. Superiore Michele Chiarlo Piemonte - Italië