Kalfskotelet met tagliatelle en romige prei
Kalfskotelet met tagliatelle en romige prei

Kalfskotelet met tagliatelle en romige prei

Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 1082 kcal
Vet 49.6 g
Verzadigd vet 18.6 g
Koolhydraat 95.4 g
Suiker 20.2 g
Vezel 9.7 g
Eiwit 58.6 g
Zout 4.2 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (2 min.)

  3. Snij de zongedroogde tomaatjes in reepjes.

  4. Bereiding:
  5. Verhit een pan een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof en bak de pancetta krokant.

  6. Verhit de olijfolie in een pan en bak de kalfskoteletten 4 à 5 min. aan elke kant. Kruid met de tijm, peper en zout.

  7. Kook de tagliatelle gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.

  8. Warm de prei op (zie verpakking).

  9. Meng de prei met de tagliatelle en voeg de zongedroogde tomaten toe.

  10. Afwerking:
  11. Serveer het vlees met de pasta en werk af met de geraspte parmezaan. Verkruimel er de pancetta over.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (2 min.)

  3. Snij de zongedroogde tomaatjes in reepjes.

  4. Bereiding:
  5. Verhit een pan een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof en bak de pancetta krokant.

  6. Verhit de olijfolie in een pan en bak de kalfskoteletten 4 à 5 min. aan elke kant. Kruid met de tijm, peper en zout.

  7. Kook de tagliatelle gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.

  8. Warm de prei op (zie verpakking).

  9. Meng de prei met de tagliatelle en voeg de zongedroogde tomaten toe.

  10. Afwerking:
  11. Serveer het vlees met de pasta en werk af met de geraspte parmezaan. Verkruimel er de pancetta over.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 1082 kcal
Vet 49.6 g
Verzadigd vet 18.6 g
Koolhydraat 95.4 g
Suiker 20.2 g
Vezel 9.7 g
Eiwit 58.6 g
Zout 4.2 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Bier Floreffe Blond Blond abdijbier Wijn Toscana Rosso I.G.P. 'Cavalpoggio' San Luciano Toscana - Italië

Bekijk het recept digitaal