- Bewaar

- Bewaar
Kalfskotelet met tagliatelle en romige prei
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Blond Blond abdijbier Wijn Toscana Rosso I.G.P. 'Cavalpoggio' San Luciano Toscana - Italië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(2 min.)
-
Snij de zongedroogde tomaatjes in reepjes.
-
Bereiding:
-
Verhit een pan een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof en bak de pancetta krokant.
-
Verhit de olijfolie in een pan en bak de kalfskoteletten 4 à 5 min. aan elke kant. Kruid met de tijm, peper en zout.
-
Kook de tagliatelle gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Warm de prei op (zie verpakking).
-
Meng de prei met de tagliatelle en voeg de zongedroogde tomaten toe.
-
Afwerking:
-
Serveer het vlees met de pasta en werk af met de geraspte parmezaan. Verkruimel er de pancetta over.
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Blond Blond abdijbier Wijn Toscana Rosso I.G.P. 'Cavalpoggio' San Luciano Toscana - Italië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(2 min.)
-
Snij de zongedroogde tomaatjes in reepjes.
-
Bereiding:
-
Verhit een pan een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof en bak de pancetta krokant.
-
Verhit de olijfolie in een pan en bak de kalfskoteletten 4 à 5 min. aan elke kant. Kruid met de tijm, peper en zout.
-
Kook de tagliatelle gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Warm de prei op (zie verpakking).
-
Meng de prei met de tagliatelle en voeg de zongedroogde tomaten toe.
-
Afwerking:
-
Serveer het vlees met de pasta en werk af met de geraspte parmezaan. Verkruimel er de pancetta over.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Blond Blond abdijbier Wijn Toscana Rosso I.G.P. 'Cavalpoggio' San Luciano Toscana - Italië