- Bewaar

- Bewaar
Kalfsnavarin
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Tripel Sterk blond bier Wijn Chianti Classico D.O.C.G. Nozzoleto Tenute Ambrogio e Giovanni Folonari Toscana - Italië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snij de uien en 2 wortelen in schijven van 1/2 cm dik.
-
Snij de rest van de wortelen in grove stukken.
-
Snipper het knoflook fijn.
-
Bereiding:
-
Verhit de boter en de olijfolie in een grote kookpot met dikke bodem. Bak de kalfsblanquette 3 à 4 min. voor 3/4 goudbruin (niet alle kanten moeten een goudbruin korstje hebben).
-
Voeg de bloem toe en meng goed. Voeg de schijven ui en wortel en het knoflook toe en laat 5 min. mee bakken.
-
Giet er de bouillon bij en roer alles goed onder elkaar. Kruid met de saffraandraadjes, de oregano, peper en zout. Laat 1 u. afgedekt sudderen.
-
Pel ondertussen de tomaat (dat gaat makkelijk als u ze 10 sec. onderdompelt in kokend water) en ontpit ze.
-
Schil de krielaardappelen en kook 5 min. in lichtgezouten water. Giet af.
-
Voeg de krielaardappelen en de rest van de wortelen toe en laat nog 15 à 20 min. verder garen.
-
Kook de peultjes 3 min. onafgedekt in lichtgezouten water. Giet af en spoel onder koud water.
-
Meng de tomatenblokjes en de peultjes onder de kalfsnavarin.
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Tripel Sterk blond bier Wijn Chianti Classico D.O.C.G. Nozzoleto Tenute Ambrogio e Giovanni Folonari Toscana - Italië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snij de uien en 2 wortelen in schijven van 1/2 cm dik.
-
Snij de rest van de wortelen in grove stukken.
-
Snipper het knoflook fijn.
-
Bereiding:
-
Verhit de boter en de olijfolie in een grote kookpot met dikke bodem. Bak de kalfsblanquette 3 à 4 min. voor 3/4 goudbruin (niet alle kanten moeten een goudbruin korstje hebben).
-
Voeg de bloem toe en meng goed. Voeg de schijven ui en wortel en het knoflook toe en laat 5 min. mee bakken.
-
Giet er de bouillon bij en roer alles goed onder elkaar. Kruid met de saffraandraadjes, de oregano, peper en zout. Laat 1 u. afgedekt sudderen.
-
Pel ondertussen de tomaat (dat gaat makkelijk als u ze 10 sec. onderdompelt in kokend water) en ontpit ze.
-
Schil de krielaardappelen en kook 5 min. in lichtgezouten water. Giet af.
-
Voeg de krielaardappelen en de rest van de wortelen toe en laat nog 15 à 20 min. verder garen.
-
Kook de peultjes 3 min. onafgedekt in lichtgezouten water. Giet af en spoel onder koud water.
-
Meng de tomatenblokjes en de peultjes onder de kalfsnavarin.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Tripel Sterk blond bier Wijn Chianti Classico D.O.C.G. Nozzoleto Tenute Ambrogio e Giovanni Folonari Toscana - Italië