Kalfssnede met aardappelpannetje en broccoli
Kalfssnede met aardappelpannetje en broccoli

Kalfssnede met aardappelpannetje en broccoli

Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 512 kcal
Vet 23.6 g
Verzadigd vet 5 g
Koolhydraat 25 g
Suiker 2.3 g
Vezel 7.6 g
Eiwit 46.1 g
Zout 0.6 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Snij de broccoli's in roosjes.

  3. Rasp de parmezaan.

  4. Bereiding:
  5. Kook de broccoliroosjes ± 8 min. onafgedekt in lichtgezouten water.Giet af.

  6. Rooster intussen de pijnboompitten in een braadpan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.

  7. Verhit 2 eetl. olijfolie in een pan en bak de krieltjes ± 10 min. Kruid met peper en zout. Voeg de broccoliroosjes op het einde toe en laat even opwarmen. Bestrooi met de pijnboompitten en de parmezaan.

  8. Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan en bak de kalfssneden 1 à 2 min. aan elke kant. Kruid met de Italiaanse kruidenmix, peper en zout.

  9. Giet 1/2 dl water in de pan en maak de braadresten los met een houten lepel.

  10. Afwerking:
  11. Verdeel het vlees, de krieltjes en de broccoli over de borden en lepel er wat braadvocht over.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Snij de broccoli's in roosjes.

  3. Rasp de parmezaan.

  4. Bereiding:
  5. Kook de broccoliroosjes ± 8 min. onafgedekt in lichtgezouten water.Giet af.

  6. Rooster intussen de pijnboompitten in een braadpan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.

  7. Verhit 2 eetl. olijfolie in een pan en bak de krieltjes ± 10 min. Kruid met peper en zout. Voeg de broccoliroosjes op het einde toe en laat even opwarmen. Bestrooi met de pijnboompitten en de parmezaan.

  8. Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan en bak de kalfssneden 1 à 2 min. aan elke kant. Kruid met de Italiaanse kruidenmix, peper en zout.

  9. Giet 1/2 dl water in de pan en maak de braadresten los met een houten lepel.

  10. Afwerking:
  11. Verdeel het vlees, de krieltjes en de broccoli over de borden en lepel er wat braadvocht over.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 512 kcal
Vet 23.6 g
Verzadigd vet 5 g
Koolhydraat 25 g
Suiker 2.3 g
Vezel 7.6 g
Eiwit 46.1 g
Zout 0.6 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Bier LeFort Sterk donker bier Wijn Château Treytins A.O.P. Lalande-de-Pomerol

Bekijk het recept digitaal