- Bewaar

- Bewaar
Kalfsspiraaltjes met mosterdcoulis
Onze drankensuggesties
Wijn Monica di Sardegna D.O.C. Sardegna - Italië Wijn Languedoc A.O.P. - Duc de Lerme
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snipper het basilicum fijn en snij de zongedroogde tomaten in reepjes.
-
Doe de kalfssneden in een plastic zak en rol het vlees plat met een deegrol.
-
Leg op elke kalfssnede een laagje geraspte mozzarella, wat fijngesnipperd basilicum, enkele pistachenoten en reepjes zongedroogde tomaat. Rol elke snede strak op en zet vast met cocktailprikkers.
-
Verhit de olijfolie in een braadpan en bak de kalfsrolletjes 1 à 2 min. goudbruin aan elke kant. Schik in een ovenschaal en zet koel weg.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 225 °C.
-
Zet de ovenschaal 15 à 20 min. in de voorverwarmde oven. Kruid het vlees met peper en zout.
-
Haal de kalfsrolletjes uit de ovenschaal en hou warm.
-
Maak de braadresten los met de gevogeltefond en giet door een zeef in een steelpan. Laat inkoken tot de helft.
-
Voeg de mosterd en de room toe en laat inkoken tot een lichtgebonden saus. Kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Verwijder de cocktailprikkers uit de kalfsrolletjes. Snij ze in sneden van 3 à 4 cm en schik op de borden.
-
Lepel er wat saus rond.
-
Geef er verse pasta en gestoomde broccoli of asperges bij.
Onze drankensuggesties
Wijn Monica di Sardegna D.O.C. Sardegna - Italië Wijn Languedoc A.O.P. - Duc de Lerme
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snipper het basilicum fijn en snij de zongedroogde tomaten in reepjes.
-
Doe de kalfssneden in een plastic zak en rol het vlees plat met een deegrol.
-
Leg op elke kalfssnede een laagje geraspte mozzarella, wat fijngesnipperd basilicum, enkele pistachenoten en reepjes zongedroogde tomaat. Rol elke snede strak op en zet vast met cocktailprikkers.
-
Verhit de olijfolie in een braadpan en bak de kalfsrolletjes 1 à 2 min. goudbruin aan elke kant. Schik in een ovenschaal en zet koel weg.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 225 °C.
-
Zet de ovenschaal 15 à 20 min. in de voorverwarmde oven. Kruid het vlees met peper en zout.
-
Haal de kalfsrolletjes uit de ovenschaal en hou warm.
-
Maak de braadresten los met de gevogeltefond en giet door een zeef in een steelpan. Laat inkoken tot de helft.
-
Voeg de mosterd en de room toe en laat inkoken tot een lichtgebonden saus. Kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Verwijder de cocktailprikkers uit de kalfsrolletjes. Snij ze in sneden van 3 à 4 cm en schik op de borden.
-
Lepel er wat saus rond.
-
Geef er verse pasta en gestoomde broccoli of asperges bij.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Monica di Sardegna D.O.C. Sardegna - Italië Wijn Languedoc A.O.P. - Duc de Lerme