Kalfsvlees met snijbonenpuree
Kalfsvlees met snijbonenpuree

Kalfsvlees met snijbonenpuree

Hoofdgerecht
1 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (5 min.)

  3. Snij de kalfsescalope in stukjes.

  4. Schil de krielaardappel en snij in blokjes.

  5. Snij de snijbonen en de tomaat in blokjes.

  6. Bereiding:
  7. Kook het kalfsvlees samen met de blokjes krielaardappel, de snijbonen en de tomaat 20 min. gaar in een bodempje water.

  8. Meng met de olie en mix tot een gladde puree.

  • Bereiding

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (5 min.)

  3. Snij de kalfsescalope in stukjes.

  4. Schil de krielaardappel en snij in blokjes.

  5. Snij de snijbonen en de tomaat in blokjes.

  6. Bereiding:
  7. Kook het kalfsvlees samen met de blokjes krielaardappel, de snijbonen en de tomaat 20 min. gaar in een bodempje water.

  8. Meng met de olie en mix tot een gladde puree.

Bekijk het recept digitaal