Kalkoen met bloemkoolpuree
Kalkoen met bloemkoolpuree

Kalkoen met bloemkoolpuree

Hoofdgerecht
1 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Schil de aardappel en snij de kalkoenensnede in dunne plakjes.

  3. Stoom of kook de aardappel en de bloemkool 10 min. gaar in water. Giet af en prak grof.

  4. Verhit intussen 1 koffiel. olijfolie in een pan en bak de plakjes kalkoen 2 à 3 min. mooi bruin aan 1 kant. Draai om en bak nog 2 min. Haal uit de pan en snij in fijnere stukjes.

  5. Afwerking:
  6. Serveer het fijngesneden vlees met de geprakte bloemkool en aardappel.

  • Bereiding

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Schil de aardappel en snij de kalkoenensnede in dunne plakjes.

  3. Stoom of kook de aardappel en de bloemkool 10 min. gaar in water. Giet af en prak grof.

  4. Verhit intussen 1 koffiel. olijfolie in een pan en bak de plakjes kalkoen 2 à 3 min. mooi bruin aan 1 kant. Draai om en bak nog 2 min. Haal uit de pan en snij in fijnere stukjes.

  5. Afwerking:
  6. Serveer het fijngesneden vlees met de geprakte bloemkool en aardappel.

Bekijk het recept digitaal