- Bewaar

- Bewaar
Kalkoen met prei en appel
Onze drankensuggesties
Bier Omer Sterk blond bier Wijn Viña Tarapacá Merlot D.O. Valle Central Chili
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de kalkoenensneden in blokjes.
-
Snij de verse prei in ringen.
-
Snipper de sjalot fijn.
-
Schil de appelen, snij in blokjes en besprenkel met het citroensap.
-
Los het maïszetmeel op in enkele eetl. water.
-
Bereiding:
-
Kook de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verhit ondertussen 1 eetl. olijfolie in een wok en bak de kalkoenenblokjes goudbruin. Kruid met peper en zout. Voeg de appelblokjes toe en roerbak nog 1 à 2 min. Haal uit de wok.
-
Verhit opnieuw 1 eetl. olijfolie in de wok en bak de fijngesnipperde sjalot en de (diepgevroren) preiringen 5 min. (voeg eventueel een scheutje water toe, zodat de groenten niet aanbranden). Kruid met peper, zout en de tijm.
-
Voeg het vlees en de appelblokjes toe, samen met 1 dl water. Meng goed en doe er de lichte room en het opgeloste maïszetmeel bij. Laat pruttelen tot u een lichtgebonden saus hebt.
-
Meng alles onder de farfalle.
Onze drankensuggesties
Bier Omer Sterk blond bier Wijn Viña Tarapacá Merlot D.O. Valle Central Chili
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de kalkoenensneden in blokjes.
-
Snij de verse prei in ringen.
-
Snipper de sjalot fijn.
-
Schil de appelen, snij in blokjes en besprenkel met het citroensap.
-
Los het maïszetmeel op in enkele eetl. water.
-
Bereiding:
-
Kook de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verhit ondertussen 1 eetl. olijfolie in een wok en bak de kalkoenenblokjes goudbruin. Kruid met peper en zout. Voeg de appelblokjes toe en roerbak nog 1 à 2 min. Haal uit de wok.
-
Verhit opnieuw 1 eetl. olijfolie in de wok en bak de fijngesnipperde sjalot en de (diepgevroren) preiringen 5 min. (voeg eventueel een scheutje water toe, zodat de groenten niet aanbranden). Kruid met peper, zout en de tijm.
-
Voeg het vlees en de appelblokjes toe, samen met 1 dl water. Meng goed en doe er de lichte room en het opgeloste maïszetmeel bij. Laat pruttelen tot u een lichtgebonden saus hebt.
-
Meng alles onder de farfalle.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Omer Sterk blond bier Wijn Viña Tarapacá Merlot D.O. Valle Central Chili