- Bewaar

- Bewaar
Kalkoen stroganoff met volle rijst
Onze drankensuggesties
Bier Postel Blond Blond abdijbier Wijn Chianti Classico D.O.C.G. `Forziere' Sensi Toscana - Italië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(5 min.)
-
Snipper de sjalot fijn.
-
Snij de augurken in stukjes en snij de champignons in 4.
-
Snij de kalkoenensneden in repen.
-
Bereiding:
-
Kook de rijst gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Smelt intussen de boter in een kookpot en bak de kalkoen 2 min. aan alle kanten. Kruid met peper en zout.
-
Voeg de sjalot, de champignons, de diepgevroren paprikareepjes, het diepgevroren knoflook en de tomatenpuree toe. Giet er de kalfsfond en de room bij. Laat 20 min. sudderen. Kruid met het paprikapoeder, peper en zout.
-
Afwerking:
-
Bestrooi de kalkoen stroganoff met de stukjes augurk en serveer met de rijst.
Onze drankensuggesties
Bier Postel Blond Blond abdijbier Wijn Chianti Classico D.O.C.G. `Forziere' Sensi Toscana - Italië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(5 min.)
-
Snipper de sjalot fijn.
-
Snij de augurken in stukjes en snij de champignons in 4.
-
Snij de kalkoenensneden in repen.
-
Bereiding:
-
Kook de rijst gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Smelt intussen de boter in een kookpot en bak de kalkoen 2 min. aan alle kanten. Kruid met peper en zout.
-
Voeg de sjalot, de champignons, de diepgevroren paprikareepjes, het diepgevroren knoflook en de tomatenpuree toe. Giet er de kalfsfond en de room bij. Laat 20 min. sudderen. Kruid met het paprikapoeder, peper en zout.
-
Afwerking:
-
Bestrooi de kalkoen stroganoff met de stukjes augurk en serveer met de rijst.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Postel Blond Blond abdijbier Wijn Chianti Classico D.O.C.G. `Forziere' Sensi Toscana - Italië