- Bewaar

- Bewaar
Kalkoenbrochettes met lentepasta
Onze drankensuggesties
Wijn La Croix de Paty A.O.P. Côtes de Bourg Bier Kwaremont Blond bier
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding in de keuken (30 min.)
Snipper de sjalot en de knoflookteentjes fijn. Snij de courgettes in blokjes van 1 cm. Rasp de schil van de citroen (je hebt 1 el zeste nodig).
-
Rooster de pijnboompitten goudbruin in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
-
Kook de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verhit intussen de olijfolie in een pan en bak de fijngesnipperde sjalot en het knoflook glazig. Voeg de blokjes courgette en de citroenzeste toe en roerbak 10 min. Voeg de pijnboompitten toe en kruid met zwarte peper en zout.
-
Snij de ongeschilde appel in heel fijne plakjes en dan in fijne staafjes. Snij de meloen in kleine blokjes.
-
Scheur de basilicumblaadjes fijn. Meng de gekookte pasta onder de courgetteblokjes. Haal van het vuur en voeg de meloen, de veldsla, de appel en het basilicum toe.
-
Bereiding op de barbecue (15 min.)
-
Bak de kalkoenbrochettes 15 min. aan alle kanten op de barbecue of in een grillpan. Serveer de brochettes met de pasta.
Nog citroenen over?
Snij ze in schijven en leg mooi naast elkaar in diepvrieszakjes. Stop in de diepvries. Gebruik de citroenschijfjes om bijvoorbeeld je glas water een smaakje te geven.
Onze drankensuggesties
Wijn La Croix de Paty A.O.P. Côtes de Bourg Bier Kwaremont Blond bier
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding in de keuken (30 min.)
Snipper de sjalot en de knoflookteentjes fijn. Snij de courgettes in blokjes van 1 cm. Rasp de schil van de citroen (je hebt 1 el zeste nodig).
-
Rooster de pijnboompitten goudbruin in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
-
Kook de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verhit intussen de olijfolie in een pan en bak de fijngesnipperde sjalot en het knoflook glazig. Voeg de blokjes courgette en de citroenzeste toe en roerbak 10 min. Voeg de pijnboompitten toe en kruid met zwarte peper en zout.
-
Snij de ongeschilde appel in heel fijne plakjes en dan in fijne staafjes. Snij de meloen in kleine blokjes.
-
Scheur de basilicumblaadjes fijn. Meng de gekookte pasta onder de courgetteblokjes. Haal van het vuur en voeg de meloen, de veldsla, de appel en het basilicum toe.
-
Bereiding op de barbecue (15 min.)
-
Bak de kalkoenbrochettes 15 min. aan alle kanten op de barbecue of in een grillpan. Serveer de brochettes met de pasta.
Nog citroenen over?
Snij ze in schijven en leg mooi naast elkaar in diepvrieszakjes. Stop in de diepvries. Gebruik de citroenschijfjes om bijvoorbeeld je glas water een smaakje te geven.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn La Croix de Paty A.O.P. Côtes de Bourg Bier Kwaremont Blond bier