In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Bereiding:
Snij de aubergine in kleine stukjes. Verhit een brede pan of een wok en doe er de olijfolie in. Bak de blokjes aubergine al roerend gedurende 3 à 4 min. (voeg indien nodig wat water toe om aanbranden te vermijden).
Haal de aubergineblokjes uit de pan en doe er de kalkoenengyros beetje bij beetje in (zonder vetstof) en roerbak tot al het vlees gaar is (15 à 20 min.).
Doe er dan de gebakken auber-gineblokjes opnieuw bij, de Griekse yoghurt en de groene tapenade. Schep goed om en laat nog even doorwarmen.
Afwerking:
Dien op met couscousmeel of pasta.
Bereiding
Voedingswaarden
Bereiding
Kookstand
In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Bereiding:
Snij de aubergine in kleine stukjes. Verhit een brede pan of een wok en doe er de olijfolie in. Bak de blokjes aubergine al roerend gedurende 3 à 4 min. (voeg indien nodig wat water toe om aanbranden te vermijden).
Haal de aubergineblokjes uit de pan en doe er de kalkoenengyros beetje bij beetje in (zonder vetstof) en roerbak tot al het vlees gaar is (15 à 20 min.).
Doe er dan de gebakken auber-gineblokjes opnieuw bij, de Griekse yoghurt en de groene tapenade. Schep goed om en laat nog even doorwarmen.