In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
30 min.
Schil de aardappelen en snij in gelijke stukken. Kook 20 min. in lichtgezouten water. Giet af.
Verwarm intussen de appelmoes op een zacht vuur.
Klop de eieren los en meng het paneermeel met het kruidentuiltje, peper en zout. Bestrooi de kalkoen met de bloem en druk goed aan. Haal door de losgeklopte eieren en druk in het paneermeel.
Smelt de boter in een pan en bak de kalkoen 3 min. goudbruin aan elke kant.
Serveer de kalkoen met de appelmoes en de aardappelen.
Bereiding
Voedingswaarden
Bereiding
Kookstand
In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
30 min.
Schil de aardappelen en snij in gelijke stukken. Kook 20 min. in lichtgezouten water. Giet af.
Verwarm intussen de appelmoes op een zacht vuur.
Klop de eieren los en meng het paneermeel met het kruidentuiltje, peper en zout. Bestrooi de kalkoen met de bloem en druk goed aan. Haal door de losgeklopte eieren en druk in het paneermeel.
Smelt de boter in een pan en bak de kalkoen 3 min. goudbruin aan elke kant.
Serveer de kalkoen met de appelmoes en de aardappelen.