Kalkoenfilet met Boursin en aardappelsalade met gebakken groenten
Kalkoenfilet met Boursin en aardappelsalade met gebakken groenten

Kalkoenfilet met Boursin en aardappelsalade met gebakken groenten

45 min.
Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 673 kcal
Vet 34.9 g
Verzadigd vet 8.2 g
Koolhydraat 57.9 g
Suiker 12.7 g
Vezel 6.7 g
Eiwit 28.6 g
Zout 2.3 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 45 min.

    Schil de aardappelen en snij in gelijke stukken. Snij de courgettes in dunne schijfjes en snipper het knoflook fijn.

  2. Kook de aardappelen 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af.

  3. Verhit intussen de helft van de olijfolie in een (grill)pan en bak het knoflook, de courgette en de aspergepunten 10 min. Kruid met peper en zout.

  4. Verhit de rest van de olijfolie in een pan en bak de kalkoenfilets 4 à 5 min. aan elke kant goudbruin.

  5. Meng de gebakken groenten, de waterkers en de mosterdvinaigrette onder de aardappelen. Serveer met de kalkoenburger.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 45 min.

    Schil de aardappelen en snij in gelijke stukken. Snij de courgettes in dunne schijfjes en snipper het knoflook fijn.

  2. Kook de aardappelen 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af.

  3. Verhit intussen de helft van de olijfolie in een (grill)pan en bak het knoflook, de courgette en de aspergepunten 10 min. Kruid met peper en zout.

  4. Verhit de rest van de olijfolie in een pan en bak de kalkoenfilets 4 à 5 min. aan elke kant goudbruin.

  5. Meng de gebakken groenten, de waterkers en de mosterdvinaigrette onder de aardappelen. Serveer met de kalkoenburger.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 673 kcal
Vet 34.9 g
Verzadigd vet 8.2 g
Koolhydraat 57.9 g
Suiker 12.7 g
Vezel 6.7 g
Eiwit 28.6 g
Zout 2.3 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Bier Boon Oude geuze Wijn Vaugelas 'Les Falaises' A.O.P. Languedoc

Bekijk het recept digitaal