- Bewaar

- Bewaar
Kalkoenfilet met Boursin en aardappelsalade met gebakken groenten
Onze drankensuggesties
Bier Boon Oude geuze Wijn Vaugelas 'Les Falaises' A.O.P. Languedoc
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
45 min.
Schil de aardappelen en snij in gelijke stukken. Snij de courgettes in dunne schijfjes en snipper het knoflook fijn.
-
Kook de aardappelen 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af.
-
Verhit intussen de helft van de olijfolie in een (grill)pan en bak het knoflook, de courgette en de aspergepunten 10 min. Kruid met peper en zout.
-
Verhit de rest van de olijfolie in een pan en bak de kalkoenfilets 4 à 5 min. aan elke kant goudbruin.
-
Meng de gebakken groenten, de waterkers en de mosterdvinaigrette onder de aardappelen. Serveer met de kalkoenburger.
Onze drankensuggesties
Bier Boon Oude geuze Wijn Vaugelas 'Les Falaises' A.O.P. Languedoc
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
45 min.
Schil de aardappelen en snij in gelijke stukken. Snij de courgettes in dunne schijfjes en snipper het knoflook fijn.
-
Kook de aardappelen 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af.
-
Verhit intussen de helft van de olijfolie in een (grill)pan en bak het knoflook, de courgette en de aspergepunten 10 min. Kruid met peper en zout.
-
Verhit de rest van de olijfolie in een pan en bak de kalkoenfilets 4 à 5 min. aan elke kant goudbruin.
-
Meng de gebakken groenten, de waterkers en de mosterdvinaigrette onder de aardappelen. Serveer met de kalkoenburger.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Boon Oude geuze Wijn Vaugelas 'Les Falaises' A.O.P. Languedoc