- Bewaar

- Bewaar
Kalkoenfilet met Cambozola
Onze drankensuggesties
Wijn Côte de Beaune -Villages A.C. Albert Bichot Wijn Deze mooie rode bourgogne is gemaakt van 100 % pinot noir, en dat merkt u aan zijn grote aromatische kracht. Hij heeft een soepele en volle smaak. Wijn Le Fort du Bois A.C. Saint-Emilion Wijn Heel mooie saint-émilion die onmiddellijk aanspreekt met zijn fijn en fruitig boeket en zijn volle, vlezige smaak.
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Bereiding:
-
Schik de kalkoenfilet in een ovenschotel en leg er enkele stukjes boter op. Kruid met peper en zout. Schuif het in een voorverwarmde oven (250 °C) en laat het gedurende 15 min. kleuren.
-
Bestrijk daarna de bovenkant met 1 eetl. mosterd. Bedruip met wat braadvocht en een scheutje kippenbouillon. Dek het gebraad af en laat het verder braden op 190 °C gedurende 45 min. Bedruip tussendoor af en toe met nog wat braadvocht en wat kippenbouillon.
-
Smelt intussen 1 eetl. boter in een kookpot en stoof er de sjalot glazig in. Voeg de in vieren gesneden champignons toe en kruid met nootmuskaat, peper en zout. Laat zonder deksel gedurende ± 5 min. stoven. Roer geregeld om.
-
Als de kalkoenfilet gaar is, legt u er de in schijfjes gesneden en ontkorste Château d'Arville bovenop. Laat gedurende ± 10 min. smelten in de uitgeschakelde oven.
-
Haal dan de kalkoenfilet uit de schotel en hou het warm; maak de braadresten los met de rest van de kippenbouillon en giet dat bij de champignons. Voeg het halve bouillonblokje toe en breng even aan de kook. Indien nodig voegt u een beetje sausbinder toe.
-
Afwerking:
-
Snij het gebraad in sneden en geef de saus er apart bij. Serveer met kroketten en een frisse sla.
Onze drankensuggesties
Wijn Côte de Beaune -Villages A.C. Albert Bichot Wijn Deze mooie rode bourgogne is gemaakt van 100 % pinot noir, en dat merkt u aan zijn grote aromatische kracht. Hij heeft een soepele en volle smaak. Wijn Le Fort du Bois A.C. Saint-Emilion Wijn Heel mooie saint-émilion die onmiddellijk aanspreekt met zijn fijn en fruitig boeket en zijn volle, vlezige smaak.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Bereiding:
-
Schik de kalkoenfilet in een ovenschotel en leg er enkele stukjes boter op. Kruid met peper en zout. Schuif het in een voorverwarmde oven (250 °C) en laat het gedurende 15 min. kleuren.
-
Bestrijk daarna de bovenkant met 1 eetl. mosterd. Bedruip met wat braadvocht en een scheutje kippenbouillon. Dek het gebraad af en laat het verder braden op 190 °C gedurende 45 min. Bedruip tussendoor af en toe met nog wat braadvocht en wat kippenbouillon.
-
Smelt intussen 1 eetl. boter in een kookpot en stoof er de sjalot glazig in. Voeg de in vieren gesneden champignons toe en kruid met nootmuskaat, peper en zout. Laat zonder deksel gedurende ± 5 min. stoven. Roer geregeld om.
-
Als de kalkoenfilet gaar is, legt u er de in schijfjes gesneden en ontkorste Château d'Arville bovenop. Laat gedurende ± 10 min. smelten in de uitgeschakelde oven.
-
Haal dan de kalkoenfilet uit de schotel en hou het warm; maak de braadresten los met de rest van de kippenbouillon en giet dat bij de champignons. Voeg het halve bouillonblokje toe en breng even aan de kook. Indien nodig voegt u een beetje sausbinder toe.
-
Afwerking:
-
Snij het gebraad in sneden en geef de saus er apart bij. Serveer met kroketten en een frisse sla.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Côte de Beaune -Villages A.C. Albert Bichot Wijn Deze mooie rode bourgogne is gemaakt van 100 % pinot noir, en dat merkt u aan zijn grote aromatische kracht. Hij heeft een soepele en volle smaak. Wijn Le Fort du Bois A.C. Saint-Emilion Wijn Heel mooie saint-émilion die onmiddellijk aanspreekt met zijn fijn en fruitig boeket en zijn volle, vlezige smaak.