- Bewaar

- Bewaar
Kalkoenschnitzel met geroosterde bloemkool en kikkererwten
Onze drankensuggesties
Bier Troubadour Magma Amberkleurige tripel IPA Wijn Louis Bernard A.O.P. Côtes du Rhône
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Spoel de kikkererwten onder koud water en laat uitlekken.
-
Verdeel de halve bloemkool in roosjes.
-
Snij de tomaten in 2 en dan in dunne schijfjes. Snij de kerstomaten in 2.
-
Snipper de peterselie, de rode ui en het knoflook fijn.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Bereiding:
-
Verdeel de bloemkool samen met de kikkererwten over een bakplaat met bakpapier. Meng er het kerriepoeder, het paprikapoeder, het knoflook en 2 eetl. olijfolie onder. Kruid met peper en zout. Zet 30 min. in de voorverwarmde oven.
-
Doe intussen de tomaten en de kerstomaten in een serveerschaal. Meng er 1 eetl. olijfolie en de balsamicoazijn onder. Voeg de peterselie toe en kruid met peper en zout. Meng goed en bestrooi met de zadenmix.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan met antiaanbaklaag en bak de schnitzels 2 à 3 min. aan elke kant.
-
Afwerking:
-
Verdeel de tomatensalade over de borden en schep er de warme groenten over. Serveer met de schnitzels.
Onze drankensuggesties
Bier Troubadour Magma Amberkleurige tripel IPA Wijn Louis Bernard A.O.P. Côtes du Rhône
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Spoel de kikkererwten onder koud water en laat uitlekken.
-
Verdeel de halve bloemkool in roosjes.
-
Snij de tomaten in 2 en dan in dunne schijfjes. Snij de kerstomaten in 2.
-
Snipper de peterselie, de rode ui en het knoflook fijn.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Bereiding:
-
Verdeel de bloemkool samen met de kikkererwten over een bakplaat met bakpapier. Meng er het kerriepoeder, het paprikapoeder, het knoflook en 2 eetl. olijfolie onder. Kruid met peper en zout. Zet 30 min. in de voorverwarmde oven.
-
Doe intussen de tomaten en de kerstomaten in een serveerschaal. Meng er 1 eetl. olijfolie en de balsamicoazijn onder. Voeg de peterselie toe en kruid met peper en zout. Meng goed en bestrooi met de zadenmix.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan met antiaanbaklaag en bak de schnitzels 2 à 3 min. aan elke kant.
-
Afwerking:
-
Verdeel de tomatensalade over de borden en schep er de warme groenten over. Serveer met de schnitzels.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Troubadour Magma Amberkleurige tripel IPA Wijn Louis Bernard A.O.P. Côtes du Rhône