- Bewaar

- Bewaar
Kalkoensnede en tarwegraantjes met venkel en portobello
Onze drankensuggesties
Bier St-Feuillien Grand Cru Blond abdijbier Wijn Château Goudray `La Majeure' A.O.P. Côtes du Rhône Villages Plan de Dieu
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snij de portobello's in schijfjes van 1/2 cm dik.
-
Hak de rucola grof.
-
Verwijder de harde kern uit de venkel en snij de rest fijn. Hou het groen apart voor de afwerking.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika en snij het vruchtvlees in dunne reepjes.
-
Bereiding:
-
Kook de tarwegraantjes 10 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af.
-
Verhit intussen 1 eetl. olijfolie in een kookpot en stoof de venkel en de paprika 10 min. Kruid met peper en zout.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan met antiaanbaklaag en roerbak de portobello's 5 min. op een hoog vuur. Kruid met peper en zout en voeg toe aan de venkel en de paprika.
-
Smelt de boter in dezelfde pan en bak de kalkoensneden 4 à 5 min. aan elke kant goudbruin. Kruid met peper en zout.
-
Meng de groenten en de tapenade onder de tarwegraantjes. Meng er vlak voor het serveren de rucola onder.
-
Afwerking:
-
Werk af met het venkelgroen.
Onze drankensuggesties
Bier St-Feuillien Grand Cru Blond abdijbier Wijn Château Goudray `La Majeure' A.O.P. Côtes du Rhône Villages Plan de Dieu
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snij de portobello's in schijfjes van 1/2 cm dik.
-
Hak de rucola grof.
-
Verwijder de harde kern uit de venkel en snij de rest fijn. Hou het groen apart voor de afwerking.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika en snij het vruchtvlees in dunne reepjes.
-
Bereiding:
-
Kook de tarwegraantjes 10 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af.
-
Verhit intussen 1 eetl. olijfolie in een kookpot en stoof de venkel en de paprika 10 min. Kruid met peper en zout.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan met antiaanbaklaag en roerbak de portobello's 5 min. op een hoog vuur. Kruid met peper en zout en voeg toe aan de venkel en de paprika.
-
Smelt de boter in dezelfde pan en bak de kalkoensneden 4 à 5 min. aan elke kant goudbruin. Kruid met peper en zout.
-
Meng de groenten en de tapenade onder de tarwegraantjes. Meng er vlak voor het serveren de rucola onder.
-
Afwerking:
-
Werk af met het venkelgroen.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier St-Feuillien Grand Cru Blond abdijbier Wijn Château Goudray `La Majeure' A.O.P. Côtes du Rhône Villages Plan de Dieu