- Bewaar

- Bewaar
Kalkoensneden met koolrabisalade en natuuraardappelen
Onze drankensuggesties
Bier Estaminet Refined Lager Pils Wijn Les Sarmentelles 'Vieilles Vignes' A.O.P. Beaujolais Villages
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Schil de aardappelen en snij in stukken.
-
Schil de koolrabi en snij in staafjes.
-
Schil de komkommer en snij in de lengte in 2. Verwijder de zaadjes met een koffielepel en snij in halvemaantjes.
-
Pluk de waterkers.
-
Meng 1 eetl. olijfolie met het kerriepoeder en wrijf er de kalkoensneden mee in.
-
Bereiding:
-
Kook de aardappelen 20 min. in lichtgezouten water. Giet af.
-
Meng intussen de mayonaise met de Griekse yoghurt en de mierikswortel. Kruid met peper en zout.
-
Rooster de hazelnoten in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof. Haal uit de pan, laat afkoelen en hak grof.
-
Doe de komkommer en koolrabi in een kom en meng er de helft van de dressing onder.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de kalkoensneden 5 à 6 min. aan elke kant.
-
Afwerking:
-
Snij de kalkoensneden in schuine sneetjes en verdeel over de borden, samen met de aardappelen en de koolrabisalade. Werk af met de waterkers en de hazelnoten. Serveer met de rest van de dressing.
Onze drankensuggesties
Bier Estaminet Refined Lager Pils Wijn Les Sarmentelles 'Vieilles Vignes' A.O.P. Beaujolais Villages
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Schil de aardappelen en snij in stukken.
-
Schil de koolrabi en snij in staafjes.
-
Schil de komkommer en snij in de lengte in 2. Verwijder de zaadjes met een koffielepel en snij in halvemaantjes.
-
Pluk de waterkers.
-
Meng 1 eetl. olijfolie met het kerriepoeder en wrijf er de kalkoensneden mee in.
-
Bereiding:
-
Kook de aardappelen 20 min. in lichtgezouten water. Giet af.
-
Meng intussen de mayonaise met de Griekse yoghurt en de mierikswortel. Kruid met peper en zout.
-
Rooster de hazelnoten in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof. Haal uit de pan, laat afkoelen en hak grof.
-
Doe de komkommer en koolrabi in een kom en meng er de helft van de dressing onder.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de kalkoensneden 5 à 6 min. aan elke kant.
-
Afwerking:
-
Snij de kalkoensneden in schuine sneetjes en verdeel over de borden, samen met de aardappelen en de koolrabisalade. Werk af met de waterkers en de hazelnoten. Serveer met de rest van de dressing.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Estaminet Refined Lager Pils Wijn Les Sarmentelles 'Vieilles Vignes' A.O.P. Beaujolais Villages