In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Bereiding:
Was de appelen grondig en dep droog. Verwijder de steeltjes en steek elke appel op een houten brochettestokje.
Smelt de boter in een pan op een zacht vuur. Voeg de suiker, het citroensap, de zwartebessensiroop en het kaneelpoeder toe. Roer tot de suiker volledig gesmolten is.
Laat het mengsel op een zacht vuur inkoken tot u een siroop krijgt.
Draai elke appel door de siroop. Leg de appelen op een bord met het houten stokje naar boven en laat afkoelen. Herhaal dit 2 tot 3 keer tot de appelen bedekt zijn met een mooie, dikke laag karamel.
Bereiding
Voedingswaarden
Bereiding
Kookstand
In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Bereiding:
Was de appelen grondig en dep droog. Verwijder de steeltjes en steek elke appel op een houten brochettestokje.
Smelt de boter in een pan op een zacht vuur. Voeg de suiker, het citroensap, de zwartebessensiroop en het kaneelpoeder toe. Roer tot de suiker volledig gesmolten is.
Laat het mengsel op een zacht vuur inkoken tot u een siroop krijgt.
Draai elke appel door de siroop. Leg de appelen op een bord met het houten stokje naar boven en laat afkoelen. Herhaal dit 2 tot 3 keer tot de appelen bedekt zijn met een mooie, dikke laag karamel.