- Bewaar

- Bewaar
Kebab bowl met broccoli en zoeteaardappelfrietjes
Onze drankensuggesties
Bier Grimbergen Hop Karakter Blond abdijbier Wijn Cerasuolo d’Abruzzo D.O.C. Fantini Farnese Abruzzo - Italië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
45 min.
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Schil de zoete aardappelen en de wortelen en snij in frietjes. Verdeel de broccoli in roosjes. Snij de minikomkommers in fijne schijfjes en de rode ui in brede ringen.
-
Schik de zoeteaardappelfrietjes op een bakplaat met bakpapier. Besprenkel met 1/4 van de olijfolie en kruid met peper en zout. Zet 30 min. in de voorverwarmde oven. Roer halverwege even om.
-
Verdeel intussen de rode ui over een andere bakplaat met bakpapier. Besprenkel met 1/4 van de olijfolie. Kruid met peper en zout. Leg daarnaast de gekleurde wortelen. Besprenkel met 1/4 van de olijfolie en kruid met peper en zout. Zet ± 25 min. mee in de oven.
-
Zet de pitabroodjes de laatste 3 à 5 min. mee in de oven. Snij de broodjes daarna in brede repen.
-
Kook intussen de broccoli 8 min. onafgedekt beetgaar in lichtgezouten water. Giet af. Kruid met peper en zout.
-
Verhit 1/4 van de olijfolie in een pan met antiaanbaklaag en roerbak het diepgevroren kebabvlees 5 min.
-
Schik de ingrediënten per kleur. Lepel er de aioli over en serveer met de repen pitabrood.
Varianten
- Je kan eindeloos variëren met deze bowl. Kies gerust voor andere groenten of verwerk er koelkastrestjes in. - Liever ander vlees? Deze bowl is ook heel lekker met minikippenspiesjes. - Voor een veggievariant kan je voor falafel of wokreepjes kiezen. Lekker!
Onze drankensuggesties
Bier Grimbergen Hop Karakter Blond abdijbier Wijn Cerasuolo d’Abruzzo D.O.C. Fantini Farnese Abruzzo - Italië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
45 min.
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Schil de zoete aardappelen en de wortelen en snij in frietjes. Verdeel de broccoli in roosjes. Snij de minikomkommers in fijne schijfjes en de rode ui in brede ringen.
-
Schik de zoeteaardappelfrietjes op een bakplaat met bakpapier. Besprenkel met 1/4 van de olijfolie en kruid met peper en zout. Zet 30 min. in de voorverwarmde oven. Roer halverwege even om.
-
Verdeel intussen de rode ui over een andere bakplaat met bakpapier. Besprenkel met 1/4 van de olijfolie. Kruid met peper en zout. Leg daarnaast de gekleurde wortelen. Besprenkel met 1/4 van de olijfolie en kruid met peper en zout. Zet ± 25 min. mee in de oven.
-
Zet de pitabroodjes de laatste 3 à 5 min. mee in de oven. Snij de broodjes daarna in brede repen.
-
Kook intussen de broccoli 8 min. onafgedekt beetgaar in lichtgezouten water. Giet af. Kruid met peper en zout.
-
Verhit 1/4 van de olijfolie in een pan met antiaanbaklaag en roerbak het diepgevroren kebabvlees 5 min.
-
Schik de ingrediënten per kleur. Lepel er de aioli over en serveer met de repen pitabrood.
Varianten
- Je kan eindeloos variëren met deze bowl. Kies gerust voor andere groenten of verwerk er koelkastrestjes in. - Liever ander vlees? Deze bowl is ook heel lekker met minikippenspiesjes. - Voor een veggievariant kan je voor falafel of wokreepjes kiezen. Lekker!
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Grimbergen Hop Karakter Blond abdijbier Wijn Cerasuolo d’Abruzzo D.O.C. Fantini Farnese Abruzzo - Italië