- Bewaar

- Bewaar
Kersenconfituur met sinaasappel
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Ontpit de kersen.
-
Spoel 1 sinaasappel heel goed met water. Dep droog en rasp de schil (niet het wit).
-
Schil de sinaasappelen tot op het vruchtvlees met een scherp mes. Snij de partjes van tussen de vliesjes. Doe dit boven een kom en vang het sap op.
-
Bereiding:
-
Meng het vruchtvlees en het sap van de sinaasappelen met de suiker in een kookpot. Breng aan de kook en laat 3 min. pruttelen.
-
Voeg de kersen en de sinaasappelzeste toe en laat nog 3 min. pruttelen.
-
Vul de bokalen tot aan de rand met de warme confituur. Sluit goed af en keer om. Laat afkoelen.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Ontpit de kersen.
-
Spoel 1 sinaasappel heel goed met water. Dep droog en rasp de schil (niet het wit).
-
Schil de sinaasappelen tot op het vruchtvlees met een scherp mes. Snij de partjes van tussen de vliesjes. Doe dit boven een kom en vang het sap op.
-
Bereiding:
-
Meng het vruchtvlees en het sap van de sinaasappelen met de suiker in een kookpot. Breng aan de kook en laat 3 min. pruttelen.
-
Voeg de kersen en de sinaasappelzeste toe en laat nog 3 min. pruttelen.
-
Vul de bokalen tot aan de rand met de warme confituur. Sluit goed af en keer om. Laat afkoelen.